Tegelsplus

De kracht van TegelsPLUS® tegel-project-management

De nummer 1 in kopersbegeleiding

Met onze kennis, producten, vakmensen en werkwijze verwezenlijken wij al jaren onze ambitie om de absolute nummer 1 te zijn op het gebied van (nieuwbouw) tegel­projecten, bouw­management, service en kopers­begeleiding. Kortom, met Rijvo en TegelsPLUS ® haal je het best van het best in huis.

Meer rendement en gemak voor aannemers

Als schakel tussen aannemer en woning­koper nemen wij de volledige zorg uit handen. TegelsPLUS® begeleidt het complete traject van het aller­eerste contact met de koper tot oplevering. In eigen toonzalen ontvangen wij de woning­kopers en helpen deze met hun tegelkeuze, offertes, budget en meerwerk.

Meer budget, vrijheid en keuze voor woningkopers

TegelsPLUS® biedt een bijzonder ruim en compleet assortiment projecttegels. In diverse kleuren, formaten en prijscategoriën. Handig onderverdeeld in verschillende (stijl)klassen en onderling goed te combineren. Het uitgekiende assortiment biedt volop keuzevrijheid en tegen scherp concurrerende prijzen.

Optimaal projectverloop voor project­ontwikkelaars

TegelsPLUS® is alomvattend en dat is gelijk de grote kracht ervan. Het is meer dan kopers­begeleiding, meer dan een assortiment en meer dan vakbekwame tegelzetters alleen. TegelsPLUS® gaat over proces­optimalisatie en vlekkeloos opleveren, optimale werk­voor­bereiding en strikte planning.

Veelzijdig assortiment en speelruimte voor architecten

Het eigen­tijdse assortiment van TegelsPLUS® is dynamisch. Het biedt inspiratie, volgt trends en is onderling goed te combineren. Documentatie is eenvoudig verwerkbaar, up-to-date en voorbereid op BIM. Architecten beschikken zo over eenvoudige gereedschappen om snel te kunnen schakelen.

Keurmerk voor professionele tegelzetters

De beste materialen, de beste planning, volledige werk­opdracht­bonnen en stipte logistiek. TegelsPLUS® werkt graag met de beste tegelzetters. De beste tegelzetters werken graag met TegelsPLUS®. Werkonder­brekingen behoren definitief tot het verleden.

Prettig gereedschap voor kopersbegeleiders.

Kopers­begeleiders profiteren van de gemakken die TegelsPLUS® biedt. De communicatie met kopers wordt volledig door TegelsPLUS verzorgd en plannings­data worden streng bewaakt. De kopers worden uitgenodigd hun keuze te maken in luxe toonzalen waar zij professioneel ontvangen en geholpen worden.

De onderscheidende factor voor installateurs.

TegelsPLUS® betekent tevreden klanten. Er blijft namelijk meer budget en meer keuze­vrijheid over. TegelsPLUS® biedt volop faciliteiten waar de installateurs gebruik van kunnen maken zoals luxe toonzalen, volop inspiratie en professionele verkopers die gewend zijn om klanten te helpen met kiezen.