1. Home
  2. Zakelijk

Zakelijk

Rijvo als zakelijke partner

Al 20 jaar uw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten

Rijvo afbouw is al 20 jaar uw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten in Noord-Holland. Wij werken voor diverse gerenommeerde aannemers en bouwbedrijven met onze verregaande kopersbegeleiding bij woningbouwprojecten middels TegelsPLUS®, SanitairPLUS® en KeukensPLUS®. Rijvo neemt de aannemer of ontwikkelaarheel veel werk uit handen door het bedienen van de kopers. De projectshowroom op de eerste verdieping in Purmerend is geheel ingericht voor kopers van nieuwbouwwoningen. Standaardtegels, sanitair en keuken zijn bij de prijs van de woning inbegrepen en door middel van prijsgroepen kunnen kopers tegen een meerprijs een luxere keuze maken. Rijvo zorgt daarna voor de verspreiding van de informatie naar alle betrokken partijen. Kijk hier voor onze zakelijke producten en diensten

Kom eens langs

Wij hebben de lekkerste koffie van de regio!

Op zoek naar een wooncentrum waar je alle nodige inspiratie, producten en expertises onder één dak vindt? Dan verzoeken wij je vriendelijk eens langs te komen in onze vestigingen.

Onze interieurspecialisten bulken van kennis en inspiratie op het gebied van interieurbouw, -ontwerp en -decoratie. Zij delen dit graag met u! Bij voorkeur live in onze showroom, maar desgewenst in eerste instantie ook per telefoon of e-mail. Vul het contactformulier in en neem contact met ons op. U kunt hier uw route plannen. We hopen je gauw te mogen begroeten!