MENUMENU

Functioneel design voor je dagelijkse bezigheden

Zone

De designproducten van Zone Denmark zijn onmisbaar in ieder huishouden. Zone is een eigentijds badkamer– en keukenaccessoires merk afkomstig uit Denemarken. De Deense ontwerpers staan bekend om hun innovatieve ideeën. Ze volgen de trends om voor iedereen een functioneel ontwerp te creëren. De designers omarmen voortreffelijke materialen en komen vaak met innovatieve oplossingen en ideeën.

De brede collectie van Zone bevat huishoudelijke handigheidjes die zich kenmerken door het gebruiksgemak en stijlvolle oplossingen voor bekende problemen.

Zone Denmark wint Design Awards

Zone heeft maar liefst twee prestigieuze iF Design Awards 2018 gewonnen. Een voor de reeds bekroonde Peili-serie, een nieuwe interpretatie van schalen. Het ontwerp van Peili Oblong heeft een multifunctionele toepassing. Je kunt de schalen namelijk gebruiken om je eten te bereiden, te serveren en om het op te bergen. Het strakke design maakt de schaal ook nog eens een elegante verschijning in je keuken of op tafel.

De innovatieve Puck haak met zuigschijf ging er ook met een iF Design Awards vandoor. Door het handige zuignap-systeem hangt hij zo aan de muur. De Puck haak is geschikt voor alle gladde oppervlaktes, heeft een draagkracht van 5 kilo en verplaatsen kan altijd.

Zone-producten

Als je op zoek bent naar een Zone Denmark verkooppunt, dan ben je bij Rijvo aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan Zone-producten in onze showroom en in onze webshop. Klik hier voor de openingstijden van onze showroom.

Rijvo | Zone

Moderne items van hoge kwaliteit

Bekijk ons assortiment