Simas

Simas

Simas is een Italiaanse producent van wastafels, toiletten, baden, badmeubelen en diverse aanvullingen op het gebied van badkamer interieur. Merken zoals Simas zijn spelers uit de voorhoede. Zij mogen het keurmerk voeren van de Ceramics of Italy; een symbool van Italiaanse uitmuntendheid. Dit keurmerk wordt maar aan enkele bedrijven gegeven. Aangezien Simas daar één van is, wil dat zeggen dat u gegarandeerd bent van topkwaliteit en stijlvolle badkamer design.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Geschiedenis Simas

Dit toonaangevende bedrijf is opgericht in 1995, dus Simas loopt al een tijd mee. In deze tijd heeft het bedrijf veel meegemaakt. In 1961 kocht dit bedrijf haar eerste tunneloven. Deze tunneloven waren wel 50 meter lang en werd gestookt op diesel. Reeds, nog maar een aantal jaren later, werd deze oven vergroot. Ook groeide de technologie mee. De beglazingstechnologie veranderde van bademersion, naar spuitbusverf. Door de jaren heen werden deze ovens verbeterd en vergroot. In het begin van de jaren 90, werden de machines geautomatiseerd.

Simas: Italiaanse woonstijl

Dit Italiaanse wooninterieur bedrijf is gespecialiseerd in keramische badkamercreaties, waarbij de focus op hedendaags design is afgesteld. In samenwerking met getalenteerde designers worden de meest innovatieve creaties ontworpen op het gebied van moderne en toonaangevende badkamer trends.

Duurzaamheid

Een belangrijk doel van Simas is duurzaamheid. Daarvan stond energiebesparing hoog op de prioriteitenlijst. De afgelopen 15-20 jaar, zijn de hulpbronnen gemaximaliseerd tijdens de productiecyclus. Na successen hebben geboekt op dit gebied, is energiebesparing een deel van de filosofie gewonden. Iedere vorm van besparing resulteert in een direct voordeel voor de productie zelf en de omgeving. Daardoor is Simas trots dat het bedrijf deze stappen heeft gezet.  Een milieubewuste werkomgeving en het promoten van energiebesparing heeft de bedrijfsvoering naar een hoger niveau gebracht.

Wat maakt Simas uniek?

Hun design valt op door de verfijnde vormen, heldere kleuren en zowel een moderne als een ‘retro’ lijn. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie. Bovendien is het ook mogelijk om langs te komen om een kijkje te nemen in onze showroom.

Neem contact op