siematic
  1. Home
  2. Merken
  3. Siematic

Siematic

Met trots kunnen wij vertellen dat SieMatic, hét keukenmerk dat al sinds 1929 bekend staat om hun hoge kwaliteit keukens, vanaf nu verkrijgbaar is bij Rijvo!

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

De keukens van SieMatic

De keuken is de plek waar je je persoonlijkheid laat zien. Een plek waar je tijd doorbrengt met je eigen gedachten, de mooiste gerechten tevoorschijn tovert, maar ook voor inspirerende gesprekken met vrienden. Een plek waar je thuiskomt en nieuwe avonturen beleeft. Dat de keuken meer is dan een plek waar het eten wordt bereid, is een gedachte waar wij ons bij Rijvo helemaal in kunnen vinden! Deze visie is meegenomen in het uiteindelijke ontwerp en maakt de keuken misschien wel het fijnste plekje in het huis.

Neem contact op

Siematic designs

SieMatic heeft in de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt. Met het prijswinnende verlichtingsconcept Pure SLX, creëren zij de optische illusie van een zwevend werkblad. En met SieMatic’s minimalistische design benadrukt SieMatic de aandacht voor detail, de graad van perfectie en kwaliteit van de gekozen materialen. Dit geldt voor de fronten van de kasten, maar ook wat er achter elke lade en deur gebeurt is tot in detail afgewerkt in kleur, vorm en materiaal.

Siematic heeft een ruime keuze in kleuren en materialen en zo kan een keuken ontworpen worden in elke gewenste stijl. De werkbladen van SieMatic zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar; de materiaalkeuze reikt van natuursteen en keramiek tot roestvrij staal.

 

 

Neem contact op

Showroom bezoeken?

Met een SieMatic keuken haal je hoogwaardig design, kwaliteit en functionaliteit in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Neem contact op