sicis

Sicis

SICIS producten worden gekenmerkt door een speciale aandacht voor detail en een bijzondere kwaliteit. Rijvo is dealer van Sicis mozaïek en de glasplaten en tegels van Vetrite.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Sicis Mozaiek

Sicis heeft aan het mozaïek een eigentijdse dimensie gegeven. Ooit werd het gebruikt als eenvoudige bekleding, maar met de mogelijkheden van dit merk is het een product dat persoonlijkheid uitstraalt. Sicis heeft qua mozaïek ontzettend veel mogelijkheden. Naast porselein en glas kan het mozaïek gecombineerd worden met metaal, goud, kristal, spiegelglas, marmer en platina. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Vetrite

Vetrite is een glasplaat die wordt gemaakt door de fusie van metaalpolymeren met kleuren en texturen die geschikt zijn voor wanden, vloeren, keuken- en badkamerbladen, bekleding van meubels, deuren en meubilair. Standaarddiktes zijn 6 mm -10 mm, maar er zijn ook aangepaste combinaties en dikten beschikbaar.

Neem contact op

Electric Marble

Naast de standaard glasplaten verbaast SICIS de wereld met de nieuwe soort Electric Marble. Aan het natuurlijke assortiment marmer is een bijzonder neon-effect toegevoegd om iets unieks te creëren. Het marmer komt tot leven in de aders alsof het is gevuld met een metaalachtige schittering.

De Electric Marble-platen zijn verkrijgbaar in de standaardformaten tot maximaal 120 cm x 280 cm en in het formaat Big van 135 cm x 290 cm.

Neem contact op