MENUMENU

Woonaccessoires voor het hele huis

Riverdale

Riverdale Purmerend? Bij Rijvo ben je aan het juiste adres! Kom eens langs in onze showroom om deze prachtige producten te bekijken. Voor onze openingstijden klik hier.

Met de woonaccessoires van Riverdale geef je je interieur steeds weer een andere uitstraling. De oorsprong van het merk Riverdale ligt in Nederland waar in 1993 groothandel Tenbos BV werd opgericht door de gelijknamige ondernemersfamilie ten Bos. In 2006 werd na een overname door dochter en schoonzoon het merk Riverdale op de consumentenmarkt geïntroduceerd.

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. De collectie wisselt drie maal per jaar en de laatste modetrends worden door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om je interieur steeds weer een andere uitstraling te geven.

Rijvo | Riverdale

Geef je interieur steeds weer een andere uitstraling