vloertegels raw stones
  1. Home
  2. Merken
  3. Raw Stones

Raw Stones

raw stones logoWil je vloeren van RAW Stones kopen? Of wil je ze eerst even in het echt zien? Klik dan hier voor onze openingstijden, wij geven je graag advies. Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar je huis of bedrijfsruimte te brengen. Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

Wat maakt Raw Stones uniek?

De samenstelling van Raw Stones bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend. De Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers. Met Raw Stones kies je voor een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling.

Raw Stones prijzen

Omdat Raw Stones een exclusieve steen is ligt de prijs ook hoger ten op zichte van andere vloertegels. De prijs voor Raw Stones tegels is 127,50 per m².

 

Neem contact op

Soorten vloeren van Raw Stones

Raw Stones brengt een unieke sfeer aan uw woning. Om aan elke wens te voldoen hebben ze bij Raw Stones 3 type vloeren ontwikkeld.

Terpstra Stones

De tegels van de Terpstra lijn hebben afdrukken van kasseien. Kasseien is bij de meeste mensen ook wel bekend als kinderknoppen. Deze steen is in 2 maten uitvoerbaar.

Breedte: 9-14 cm
Lengte: 17-22 cm

Abbey Stones

De vloertegels van de Abbey lijn kunnen sterk van elkaar verschillen. Hierdoor kunnen we unieke patronen maken in uw woning. De afmetingen kunnen variëren als volgt:

Breedte: 40-50 cm
Lengte: 25-90 cm

Waaltjes Stones

De tegels van de lijn Waaltjes zijn afdrukken van originele walen.

Breedte: ongeveer 5 cm
Lengte: ongeveer 20 cm

Neem contact op

Kleuren

Raw Stones tegels zijn beschikbaar in de kleuren die op de afbeelding te zien zijn.

  1. Concreteraw stones kleuren
  2. Mud
  3. Clay
  4. Volcano
  5. Fossil
  6. Minural
  7. Tunder

Neem contact op