vloertegels raw stones
 1. Home
 2. Merken
 3. RAW Stones

RAW Stones

raw stones logoRAW Stones zijn  ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen RAW Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee brengt u de sfeer van de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of commerciële ruimte. Omdat het product proces volledig in eigen beheer is, wordt er maatwerk geleverd en wordt de vloer volledig naar uw wens samengesteld.

 

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Abbey’s

Abbey’s variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd, zoals o.a. wildverband of halfsteens.

De afmetingen van Abbey’s  (maten variëren altijd):

 • Breedte vanaf 40cm tot 95cm
 • Lengte variërend van 25cm tot 115cm

Neem contact op

Terpstra’s

Terpstra’s zijn afdrukken van originele kasseien. Ook bekend onder de naam Kinderkopjes. Terpstra Stones worden in variërende afmetingen geleverd:

 • Breedte van 9 tot 14cm
 • Lengte van 17 tot 22cm

Neem contact op

Waaltjes

Waaltjes hebben een vaste maat van 5 x 20cm en geven een landelijke sfeer aan elke ruimte.

Neem contact op

Triple & Trapist

Beide uitvoeringen vertegenwoordigen de strakkere lijnen in de collectie en bestaan uit banen die in verschillend verband gelegd kunnen worden. Juist daardoor ontstaat er altijd een uniek patroon. De Triple bestaat uit drie verschillende maten en de Trapist heeft één maat.

 • Afmetingen Triple (altijd ca. maten):   35 – 52 – 72cm
 • Afmetingen Trapist (altijd ca. maten):     60cm

Neem contact op

Raw Stones Exterior

De Abbey Exterior is zeer geschikt als tegel rondom zwembaden, uw terras of oprit en middels verlijming eenvoudig zelf te verwerken of aan te brengen door een hovenier. De uitvoering varieert qua afmetingen en kan in wildverband worden gelegd.

De Abbey Exterior heeft een dikte van ongeveer 2.2 cm, en is verkrijgbaar in een mix van de 7 zelfde tinten als de binnenvloeren.

De Abbey Exterior is aan onderhoud onderhevig en dient, afhankelijk van gebruik en aard van vervuiling, te worden voorzien van de speciale RAW protector.

Neem contact op

Raw Stones kleuren

Alle  tegels zijn beschikbaar in de kleuren die op de afbeelding te zien zijn.

 1. Concrete
 2. Mud
 3. Clay
 4. Volcano
 5. Fossil
 6. Minural
 7. Tunder

Wat kost Raw Stones?

De prijs voor alle soorten (binnen)tegels is  129,95  euro per m² (inclusief BTW, exclusief aanbrengen) De prijs voor het aanbrengen is afhankelijk van de situatie en  het aantal aan te brengen m2.

Neem contact op

Samenstelling

De samenstelling van de stenen bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Dankzij een minimale vloerdikte is een combinatie met vloerverwarming mogelijk en de tegels geleiden de warmte en kou uitstekend. RAW Stones kunnen geleverd worden met een speciale RAW coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor badkamers en wellness ruimtes. Met Raw Stones kiest u voor een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling.

RAW Stones Specials

RAW Stones biedt u de unieke mogelijkheid om uw vloer te personaliseren door een familiewapen, bedrijfslogo of allerlei andere afbeeldingen van persoonlijke aard in uw RAW Stones vloer aanbrengen. Dit kan tot een maximaal tegelformaat van 40x40cm. De mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd! Voor meer informatie over RAW stones kunt u mailen naar onze tegelafdeling.

Neem contact op