Vloeren met een beleving

RAW Stones

Wil je RAW Stones kopen? Of wil je ze eerst even in het echt zien? Klik dan hier voor onze openingstijden, wij geven je graag advies.

Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar je huis of bedrijfsruimte te brengen.

Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

De samenstelling van Raw Stones bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend. De Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers.

Met Raw Stones kies je voor een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling.

Klik hier om onze veelzijdige collectie vloeren te bekijken.