quooker kranen
  1. Home
  2. Merken
  3. Quooker

Quooker

Quooker is een merk met passie, ambitie en een gezamenlijk doel: Zoveel mogelijk keukens voorzien van bruisend water op een slimme en verantwoorde manier. Met een Quooker geniet u van de beste kwaliteit water. Kokend, bruisend, heet of koud, Quooker kan het allemaal.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Over Quooker

Het merk Quooker is ontstaan uit een familiebedrijf en gegroeid door passie en ondernemerschap. Dit innovatieve merk vond in 1970 de kokendwaterkraan uit en deze is inmiddels niet meer weg te denken uit de keuken. De kokendwaterkraan een onmisbaar hulpmiddel in keukens over de hele wereld. De Quooker is ’s werelds eerste kokendwaterkraan en wordt nog steeds elke dag verbeterd met de nieuwste technologie. Het belangrijkste doel van dit bedrijf is dan ook om te blijven innoveren. Dit doen ze door hun eigen productiemiddelen te ontwikkelen en de kranen steeds zuiniger, duurzamer, gebruiksvriendelijker en mooier te maken.

Neem contact op

Quooker collectie

Quooker heeft een breed assortiment kranen met verschillende functies en modellen. Zo zorgt de 3 in-1 Quooker Fusion voor warm, koud en kokend water. De 5-in-1 Quooker Cube biedt daarnaast ook bruisend en gefilterd water. Quooker Flex heeft een flexibele uittrekbare slang. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u aan het afwassen bent en pannen wilt afspoelen. Deze kranen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Zo heeft u keuze uit een ronde of rechthoekige uitloop en qua kleuren uit chroom, goud, RVS, messing en zwarte exemplaren. Naast de kranen zijn er ook Quooker zeeppompen verkrijgbaar in hetzelfde design.

Neem contact op

Energiebesparend

De Quooker wordt geleverd met een vacuüm geïsoleerde watertank die de watertemperatuur altijd op 110°C houdt. Warmte kan nauwelijks uit het reservoir worden afgevoerd, waardoor de kraan zeer weinig energie nodig heeft om het water in het reservoir boven het kookpunt te houden.

Neem contact op

Wat kost een Quooker?

De prijs van een Quooker kraan is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het waterreservoir en de kraan zelf. Kranen en reservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De prijzen lopen daarom sterk uiteen. Wilt u de exacte prijs van uw ideale Quooker weten? Bezoek dan de winkel en ontvang de laatste prijzen.

Neem contact op

Bekijk onze showroom

Bent u op zoek naar producten van Quooker? Wilt u misschien wat meer inspiratie opdoen? Bij Rijvo vindt u een breed assortiment aan producten. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Neem contact op