pure and original
  1. Home
  2. Merken
  3. Pure & Original

Pure & Original

Pure & Original is hét toonaangevende merk in krijtverf en kalkverf. Om deze reden hebben we dan ook ons werkterrein verbreedt met de introductie van dit merk. Deze verf en lak is perfect voor de particulier én  de professional. Bij Rijvo vindt u dan ook Een uitgebreide collectie van bijzondere verfsoorten en lakken van het merk Pure Original. Sfeervol, stijlvol en gemaakt met respect voor mens en natuur. De beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten leveren de meest rijke kleuren welk zo typerend zijn voor de gehele  collectie.

Kom eens langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag het aan één van onze interieurspecialisten.

Pure & Original kleuren

Wie houdt van oorspronkelijke, stijlvolle soberheid komt vanzelf uit bij de verfcollectie van Pure and Original. De natuurlijke, ecologisch verantwoord geproduceerde binnen en buitenverven geven uw huis de allure die het verdient. De toepassingen zijn eindeloos, niet in de laatste plaats, omdat alle verf en lak van Pure & Original verkrijgbaar is in ruim 140 kleuren.

Bekijk hier de kleurenkaart.

Neem contact op

Over het merk

Pure and Original is een bedrijf dat opgericht is in 2006. De eigenaren van dit merk bouweden zelf hun huis met als inspiratiebron de landelijke woningen van Vlaanderen. De wanden van deze woningen hadden namelijk een donker en intensief kleurgebruik. Echter bleek deze verf niet verkrijgbaar in Nederland.  Totdat zij in contact kwamen met een Belgische fabriek. De rest is geschiedenis.

Neem contact op