nuovvo

Nuovvo

Nuovvo is een Spaanse fabrikant van sanitair dat gemaakt is van kunsthars. Zij zijn momenteel een van de grootste Europese producenten van onder andere douchebakken, badkamer sanitair, douchewanden, badkuipen en wastafels.

Brochure afbeelding Download onze brochure

NUOVVO douchebakken

NUOVVO hars douchebakken zijn gemaakt van een legering van harsen en minerale vulstoffen. Hun getextureerde, antislipafwerking geeft de badkamer een decoratief tintje. Ze kunnen zowel in grootte als in kleur worden aangepast en hun hoogte van slechts drie centimeter vergemakkelijkt de toegang tot de badkamer voor mensen met beperkte mobiliteit. Als het gaat om het kiezen van douchebakken van hars, zijn ze een veilige keuze, omdat de producten zeer getest zijn en de nieuwste markttrends volgen op het gebied van design en kwaliteit. Een bekende is de douchebak in terrazzo-look of leisteen-look.

Neem contact op

Innovatie

De geest van constante verbetering en continue leren heeft het merk ertoe gebracht om zijn assortiment uit te breiden met badkamermeubels en de markt een reeks producten aan te bieden die de badkamer aanvullen. Het bedrijf kiest voor een minimalistische lijn badkamermeubels met Scandinavische invloeden. Met warme houtsoorten en kleuren die zijn afgestemd op alle producten van het merk. Het avant-gardistische en moderne ontwerp voldoet ook aan de doelstelling om praktisch, functioneel en zeer gemakkelijk schoon te maken.

NUOVVO voor u

Bent u plots verliefde geworden op de interieurstijl van deze producent? Dat begrijpen wij. Deze prachtige designs hebben al menig badkamers omgetoverd tot blikvanger van de woning. Dat kan ook de toekomst van uw woninginterieur zijn. Samen met onze badkamerspecialist kunt u de mogelijkheden bekijken voor de realisatie van uw droom badkamer!

Neem contact op