MENUMENU

Echte eyecatchers voor op het aanrecht

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé heeft alle ingrediënten welke benodigd zijn voor in je keuken. Met als basis een passie voor lekker eten, goede ingrediënten en minimalisme. De brede collectie bestaat uit delicatessen, dranken en accessoires. Alle items zijn ontwikkeld met een liefde voor lekker eten en kwalitatief uitstekende ingrediënten. Nicolas vindt nieuwe inspiratie over de hele wereld. Het is allemaal begonnen in het Noorden van Frankrijk, daar is Nicolas Vahé in Amiens geboren. In zijn geboortestad is hij bij een Michelin sterren restaurant opgeleid tot kok en banketbakker. Vervolgens kwam hij terecht bij de wereldberoemde chocolatier Daniel Giraud Valence.

Door alle opgedane ervaring op hoog niveau, weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden. Een concept waarbij de traditionele en moderne keuken prachtig combineren tot heerlijke producten, die er ook nog eens fantastisch uitzien. De culinaire producten van Nicolas Vahé zijn een verrijking in de keuken en bovendien echte eyecatchers voor op het aanrecht.

Rijvo heeft verschillende producten voor jou in de showroom uitgestald, dus kom snel een kijkje nemen! Klik hier voor de openingstijden of om contact op te nemen met één van onze interieurspecialisten.

Passie voor lekker eten, goede ingrediënten en minimalisme