next125
  1. Home
  2. Merken
  3. NEXT125

NEXT125

NEXT125 is het premium keukenmerk van het Duits keukenmerk Schuller. Hun uitgangspunt is dat een keuken als centrum van het huis vraagt om een andere denkwijze. In hun ontwerpen staan drie zaken centraal: strakke belijning, tijdloos design en luxe. Maar bovenal functionaliteit

Brochure afbeelding Download onze brochure

NEXT125: tijdloze keukens

Liefde voor detail is hét kenmerk voor deze keukens. Dat gecombineerd met ambacht, techniek, design en een geïndustrialiseerde productie maakt NEXT125 tot een buitengewoon elegante keuken. Het Bauhaus-design is een duidelijk standpunt tegen snelle trends; een NEXT125 keuken is en blijft tijdloos.

Wat maakt dit merk uniek?

  • Onderscheiden met het PEFC-logo
  • In het bezit van een milieuvriendelijk wagenpark
  • Warmte voor productie wordt opgewekt met resthout dat overblijft
  • De verpakkingsmaterialen worden op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en verwijderd

Neem contact op

Rijvo: uw NEXT125 dealer

Rijvo is als dealer van NEXT125 hét adres als u op zoek bent naar een bijzondere keuken. In onze showroom vindt u naast enkele voorbeeldkeukens ook de monsterdeuren van alle collecties in fronten en bladen. Onze adviseurs zijn zeer gepassioneerd als het gaat om het ontwerpen van een persoonlijk ontwerp. Zij zullen u naar eer en geweten adviseren in uw keuze van fronten, blad en apparatuur: omdat een tevreden klant altijd ons einddoel is. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk de catalogus!

Neem contact op