liebherr
  1. Home
  2. Merken
  3. Liebherr

Liebherr

Liebherr is al meer dan 60 jaar expert in koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnkoelers. Hierdoor zijn de koel- en vriesinstallaties van Liebherr van hoge kwaliteit en hebben ze een elegant en tijdloos design. Wat de samenstelling van je keuken of woning ook is, bij Liebherr vind je de perfecte combinatie van koelkast en vriezer opbergers. Kies je voor een vriezer met BioFresh voor extra lange versheid, of een vriezer met extra vriesruimte? Kies je voor inbouw of vrijstaand model? Waar u ook voor kiest, bij Rijvo vindt u het tegen de laagste prijs!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Liebherr koelkasten

Vrijstaande koelkasten van Liebherr zijn uitstekende apparaten. Innovatieve technologie bewaart uw voedsel in de meeste gunstige omstandigheden. Hiervoor zijn de Liebherr koelkasten uitgerust met de Bio-Fresh functie. Hierdoor behouden groenten en fruit, samen met vlees, zuivel en vis hun vitamines en smaken tot wel drie keer langer dan in normale koelruimtes. De ruime fruit- en groentelades zijn ook ideaal voor het opbergen van grotere spullen. Het koelgedeelte biedt ook veel flexibiliteit voor het verdelen van planken. De planken van Glassline zijn in hoogte verstelbaar, vuilvrij en bijzonder gemakkelijk schoon te maken. De koelkast is ook zeer energiezuinig en is zeer stil dankzij het lage geluidsniveau. Dankzij deze details kunt u bij de aankoop van een Liebherr koelkast zeker zijn van de kwaliteit van het product.

Neem contact op

Liebherr vriezer

Vrijstaande vriezers (diepvriezers), zijn er in verschillende maten en soorten. Daarom omvat het assortiment vrijstaande vriezers van Liebherr veel vriezers en koelkasten. De vrieslades zijn eenvoudig in te delen en te verwijderen. Daarom zijn deze koelkasten ideaal voor grote gezinnen. Een vriezer van Liebherr is een uitstekende keuze als u grote hoeveelheden voedsel wilt invriezen. In de koelkast zijn de opbergmanden gemaakt voor overzicht en extra gemak bij het in- en uitladen van boodschappen. Of u nu een ruime bijkeuken of een compacte keuken hebt, Liebherr heeft koeloplossingen voor elke situatie. Al deze vriezers onderscheiden zich door hun innovatieve technologie en hoge energie-efficiëntie.

Neem contact op

Liebherr koelvriescombinatie

In een koelvriescombinatie zijn de koelkast en vriezer gecombineerd in een apparaat. Daarom is de vrijstaande koelvriescombinatie ideaal voor het bewaren van grote hoeveelheden verse en diepgevroren etenswaren. Ze bieden veel praktische toepassingen om u te helpen een gezonde, moderne levensstijl te leiden. Het koelgedeelte van de koelvriescombinatie zorgt voor een hoogwaardige voedselopslag. Wil je je etenswaren langer vers houden? Kies dan voor de handige BioFresh-safe. Liebherr biedt een uitstekende reeks functies voor het koelen en invriezen van voedsel. Kies uit een van de vele modellen en designs uit ons assortiment.

Neem contact op

Liebherr wijnklimaatklast

De wijnklimaatkasten van Liebherr houden uw wijnen op de juiste temperatuur. Als u echt van wijn wilt genieten, moet u hem op de juiste temperatuur drinken en in optimale omstandigheden bewaren. Omdat veel wijnkelders een slechte luchtkwaliteit hebben, zijn wijnklimaatkasten perfect. Ze zijn ideaal voor het bewaren van diverse soorten wijnen op de gewenste drinktemperatuur. Liebherr wijnklimaatkasten beschikken over meerdere temperatuurzones en zijn daardoor veelzijdig inzetbaar.

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een vriezer of koelkast van Liebherr? Wilt u wat meer inspiratie opdoen? Bij Rijvo vindt u een breed assortiment aan Liebherr producten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Neem contact op