glamora behang eternity
  1. Home
  2. Merken
  3. Glamora behang

Glamora behang

Glamora behang wordt steeds waker gekozen als unieke en exclusieve wandbekleding. Glamora is een Italiaans bedrijf dat expert is op het gebied van het ontwerpen van stijlvolle wandbekleding. Geef uw huis een unieke uitstraling en geniet nog jaren van de kwaliteit van Glamora.

Brochure afbeelding Download onze brochure

GlamFusion

Een van die unieke soorten behang is de lijn GlamFusion van Glamora. Dit fantastische soort wandbekleding is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan deze lijn is dat het zelfs leverbaar is in waterafstotend materiaal. U kunt dus zelfs uw badkamer voorzien van Glamora wandbekleding. Het behang wordt op maat voor u gemaakt en wordt aangepast naar de afmetingen naar uw wens.

Neem contact op

Over Glamora

Glamora werd opgericht in 2010 en het bedrijf vestigde zich meteen als een leider in de markt voor wandbekleding, met een reeks bedekkingen die karakter toevoegen aan alle soorten architecturale oppervlakken en de mogelijkheid bieden om op maat gemaakte oplossingen te leveren. Vandaag blijft Glamora van kracht naar kracht gaan, met een rijke verscheidenheid aan themaproducten, materialen en gloednieuwe concepten, voor interieurs in de residentiële, commerciële en horecasector.

Het unieke kenmerk van Glamora wandbekleding is het feit dat ze kunnen worden aangepast aan alle eisen, qua grootte, grafische ontwikkeling en zelfs kleur, zodat ze opgaan in de ruimte. De decoratieve oplossingen van het creatieve team zijn bedoeld om de sfeer van de ontwerpen maximaal uit te drukken dankzij een catalogus in voortdurende evolutie, gekenmerkt door elegante, eigentijdse collecties.

Een belangrijk punt in de bedrijfsvoering is het nastreven en definiëren van innovatieve materialen, die worden gebruikt om aan specifieke vereisten te voldoen. Zoals GlamMetal, dat oppervlakken de iriserende reflecties van metaal en de textuur van zijde begiftigt; GlamAcoustic ontworpen om de akoestische kwaliteit van de omgevingen waarin het is geïnstalleerd te verbeteren; GlamDecor, een vinylsteun, geproduceerd met milieuvriendelijke inkten, en GlamFusionTM, een vooraf afgewerkt waterdicht behang.

Dankzij de Bespoke Design Service worden alle producten in de collectie, of de uitverkochte en zakelijke producten uitsluitend op maat gemaakt. Ze worden altijd in eigen huis geproduceerd en levertijden zijn meestal 2 weken vanaf het moment dat de bestelling is afgerond. Glamora vertrouwt op een uitgebreid distributienetwerk en levert producten aan alle vier de hoeken van Europa en de rest van de wereld.

Het bedrijf richt zich voortdurend op het bereiken van volledige klanttevredenheid in alle fasen van het productieproces: van de definitie van de gewenste creatieve en ontwerpoplossing tot de verzending van de goederen in de kortst mogelijke tijd. Ook bij grootschalige projecten garandeert het bedrijf kwaliteit, stipte oplevering, het ter plaatse aanwezig zijn van een architect en een efficiënte installatie.

Neem contact op