MENUMENU

Een nieuwe benadering van design en wonen

Glamora

Behang is weer helemaal in de mode in de interieurdecoratie voor woningen. Met trots presenteren wij de uitgebreide creatieve behangcollectie van Glamora.

Glamora is een jong en avontuurlijk Italiaans bedrijf dat muurbekleding beschouwt als een nieuw expressiemiddel, waar kunst en design, vakmanschap, digitale technologie en innovatieve trends elkaar ontmoeten en samen komen. Glamora is behang dat een verhaal vertelt, emoties oproept, een look brengt die je dag in dag uit fascineert en dit in een duurzame kwaliteit.

Het is dankzij de samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals Doriana & Massimiliano, Nigel Coates en Karim Rashid of aanstormend designtalent uit de wereld van de mode en de visuele en grafische kunst, dat de Glamora-collectie tot leven wordt gebracht. Glamora is een nieuwe manier van verbeelden, bedekken en bewonen van de ruimte.

Elk ontwerp is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vinyl behang, maar ook als revolutionair waterdicht douche- en badkamerbehang.  Glamora behangafbeeldingen zijn gepersonaliseerd zodat ze perfect passen in iedere ruimte bij de kleuren van de vloeren, muren en meubels.

Heb je vragen over Glamora behang?  Of wil je het eens in het echt bekijken? Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om het collectieboek in te zien en zijn we beschikbaar voor meer informatie.

Behang dat een verhaal vertelt