Glamora
  1. Home
  2. Merken
  3. Glamora

Glamora

Glamora wordt steeds waker gekozen voor hun unieke en exclusieve wandbekleding. Glamora is een Italiaans bedrijf dat expert is op het gebied van het ontwerpen van stijlvolle wandbekleding. Geef uw wanden een unieke uitstraling en geniet nog jaren van de kwaliteit van Glamora. Bekijk hier alle in’s en out’s van dit bedrijf voor meer wooninspiratie.

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Glamora designs

Met indrukwekkende art-decodesign is Glamora één van onze top merken op het gebied van wooninterieur. De verschillende designers halen hun inspiratie voornamelijk uit diverse natuurelementen en kenmerken. Van flora en fauna tot imposante landschappen zoals gebergten en woestijnvlaktes. Maar de designers vinden hun creativiteit in veel meer dan natuur alleen. Ook op abstract gebied kunnen liefhebbers hun ogen uitkijken en raken ze bevangen door de ‘Art Nouveau’ lijn. Ook is de zogeheten ‘ people’, lijn absoluut verbazingwekkend. Van realistische patronen tot Dada-achtige stijl. Zo blijven de designers van Glamora boven zichzelf uit stijgen en daarbij de competitie.

GlamFusion

Een van die unieke soorten behang is de lijn GlamFusion van Glamora. Dit fantastische soort wandbekleding is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan deze lijn is dat het zelfs leverbaar is in waterafstotend materiaal. Dat betekent dat u dus zelfs de badkamer kan inrichten met Glamora wandbekleding. Het behang wordt op maat voor u gemaakt en dus aangepast naar de gewenste afmetingen.

Neem contact op

Geschiedenis Glamora

Glamora werd opgericht in 2010.  Het bedrijf vestigde zich vrijwel meteen als een marktleider op het gebied van design wandbekleding. Glamora biedt een excentrieke reeks bedekkingen aan die karakter toevoegen aan alle soorten architecturale oppervlakken. Vandaag blijft Glamora van kracht naar kracht gaan, met een rijke verscheidenheid aan themaproducten. Ook zijn ze innovatief binnen materialen keuze en gloednieuwe concepten. Deze wandbekleding wordt buitenshuis ook vaak gebruikt in de interieurs van de residentiële, commerciële en horecasector.

Kenmerken Glamora

Het unieke kenmerk van deze design wandbekleding, is het feit dat ze kunnen worden aangepast aan alle eisen. Eisen betreffende grootte, grafische ontwikkeling en zelfs kleur. Dit zorg ervoor zodat de designs opgaan in de ruimte. De decoratieve oplossingen van het creatieve team zijn bedoeld om de sfeer van de ontwerpen maximaal uit te drukken. Dit wordt gedaan met behulp van een catalogus in voortdurende evolutie, gekenmerkt door elegante en eigentijdse collecties.

Innovatie

Een belangrijk punt in de bedrijfsvoering, is het nastreven en het definiëren van innovatieve materialen. Deze worden gebruikt om aan specifieke vereisten te voldoen. Ten eerste benoemen wij graag GlamMetal. GlamMetal begiftigt de oppervlakken in de iriserende reflecties van metaal en de textuur van zijde. Ten tweede GlamAcoustic. GlamAcoustic is ontworpen om de akoestische kwaliteit van de omgevingen waarin het is geïnstalleerd te verbeteren. En als hekkensluiter de GlamDecor. GlamDecor is een een vinylsteun, geproduceerd met milieuvriendelijke inkten, en GlamFusionTM, een vooraf afgewerkt waterdicht behang.

Service

Bovendien worden dankzij de Bespoke Design Service, alle producten uit de collectie de zakelijke producten uitsluitend op maat gemaakt. De bedekkingen worden altijd in eigen huis geproduceerd. De levertijden zijn meestal 2 weken vanaf het moment dat de bestelling is afgerond. Daarbij vertrouwt het bedrijf op een uitgebreid distributienetwerk. Daarmee levert producten aan alle vier de hoeken van Europa en de rest van de wereld.

Dit toonaangevende bedrijf richt zich voortdurend op het bereiken van volledige klanttevredenheid. Dit wordt in alle fasen van het productieproces gemeten. Bovendien garandeert het bedrijf bij grootschalige projecten absolute topkwaliteit. Zo belooft het bijvoorbeeld stipte levering en het ter plaatse aanwezig zijn van een architect voor een efficiënte installatie.

Neem contact op