Stijlvolle Italiaanse design kranen

Op zoek naar een Giulini kranen verkooppunt in Nederland? Laat je inspireren in onze showroom vol sanitair en andere interieuroplossingen! Het Italiaanse topmerk “Rubinetteria Giulini” biedt zowel moderne als klassieke kranen die stuk voor stuk opvallen door smaakvolle designs.

giulini logo

Giulini kranen  van hoge kwalieit

De hoogwaardige sanitaire producten van Giulini worden geproduceerd in een eigen Italiaanse fabriekslocatie in het pittoreske dorpje Pogno. Al sinds 1966 vervaardigt het bedrijf kranen in vele ontwerpen, materialen en kleuren. Kranen van Giulini onderscheiden zich door hun innovatieve design, technische fabricatie en lange levensduur. Giulini staat voor kwaliteit en het creëren van een beleving. Giulini zorgt ervoor dat vrijwel iedere droomkraan gemaakt kan worden.

Neem contact met ons op voor de kwaliteitsproducten van Giulini

We helpen je in onze showroom graag met het visualiseren van jouw droombadkamer, al dan niet met kranen van Giulini. Aan jou de keus! Hoe dan ook gaan we jouw nieuwe badkamer volledig naar jouw zin maken. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.