gaggenau
  1. Home
  2. Merken
  3. Gaggenau

Gaggenau

Gaggenau keuken apparatuur kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met Gaggenau keukenapparatuur kiest u voor apparatuur die normaal gesproken alleen in professionele keukens te vinden zijn. Dit merk staat voor innovatief en mooi, de apparaten kunnen elke culinaire uitdaging aan. Innovaties zoals de combinatie stoomoven en zoneloze inductieplaat maken koken een plezier. Ontdek het aanbod van Rijvo!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Gaggenau keukens

Bij Rijvo heeft u een brede keuze als het op keukens aankomt. Wij werken alleen samen met de beste merken. Bij ons kunt u terecht voor allerlei apparatuur van Gaggenau. Moderne keukens op maat vereisen de beste inbouwapparatuur. Een koelkast die perfect past bij een wijnkoeler of een oven met van de beste kwaliteit. Voor luxe keuken apparatuur bent u bij Gaggenau op de goede plek. Inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom.

Neem contact op

Gaggenau ovens

Ovens zijn het hart van keukens. De ovens van Gaggenau bieden allemaal hun eigen unieke bakervaring. Rijvo biedt talloze aantrekkelijke en intuïtieve configuraties. Bij ons heeft u veel keuze uit verschillende combinaties waaruit u kunt kiezen. Voeg bijvoorbeeld een warmhoudlade of een combimagnetron aan de oven, wat het ook is, bij Rijvo vindt u het.

Neem contact op

Gaggenau koelkasten

Met de koelkasten van Gaggenau maakt u uw keuken helemaal compleet en geniet u altijd van verse ingrediënten. Het indrukwekkende assortiment aan koelkasten, diepvriezers en koelcombinaties vindt u bij Rijvo. Dankzij de kwaliteit en precisie van de koeltechniek heeft hij meerdere klimaatzones en biedt het uitstekende prestaties.

Neem contact op

Gaggenau kookplaten

Bij Gaggenau heeft u keuze uit de beste kookplaten. Voor elke ruimte is er een geschikte kookplaat. De veelzijdigheid van een inductie, flexibele inductie, gas of glaskeramische kookplaat kan gecombineerd worden met een afzuigkap en een professionele elektrische grill. Ze zijn allemaal ontworpen om thuiskoks te inspireren. De professionele kookplaten van Gaggenau transformeren uw kookruimte.

Neem contact op

Afzuigkappen

De keuken is niet meer alleen om in te koken. Het wordt steeds meer een ontmoetingsplaats voor het ontvangen van gasten. Daarom worden afzuigkappen of werkbladafzuigingen steeds belangrijker. De ventilated series 200 en 400 vangen dampen en geuren gemakkelijk, stil en intelligent op. U kunt kiezen om de afzuigkappen handmatig of automatisch te bedienen. Ze worden aan het plafond, aan de muur, in de kast, boven het eiland of op het fornuis geïnstalleerd en zorgen ervoor dat de lucht in de keuken altijd schoon blijft. Alles is gemaakt met discretie en luchtstroom in het achterhoofd. Achter de schermen werkt het systeem uitzonderlijk goed.

Neem contact op

Wijnklimaatkast

Wijn moet worden bewaard, beschermd en bereid worden, zodat u volop van heerlijke wijn kunt genieten. Dit is heel moeilijk te combineren, maar de wijnklimaatkast weet het te realiseren. Voor echte wijnliefhebbers is wijn een obsessieve passie, die alleen gepaard gaat met een verlangen naar de beste opslag mogelijkheden.

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar keuken apparatuur van Gaggenau? Wilt u wat meer inspiratie opdoen? Bij Rijvo vindt u een breed assortiment aan apparatuur van dit merk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Neem contact op