fap_ceramiche
  1. Home
  2. Merken
  3. FAP Ceramiche

FAP Ceramiche

FAP Ceramiche tegels kopen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Rijvo is trots op het dealer schap van FAP Ceramiche uit Italië. Deze fabrikant van high-end design tegels, is vooral bekend om zijn tegels met reliëf en structuur.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Geschiedenis FAP Ceramiche

Dit mooie designer bedrijf is in de jaren 60 opgezet. Sindsdien heeft FAP Ceramiche internationale successen geboekt op het gebieden van design tegels, vloer en wandbekleding. Een marktleider die menig huis en gebouwen over de hele wereld voorzien heeft van prachtige ontwerpen in keramische stijl, porselein en steen-look. Met als doel de huidige woonstijlen te interpreteren en vervolgens in te spelen op de hedendaagse behoeften, zet FAP Ceramiche de trend binnen deze business.

Productie FAB Ceramiche 

Het bedrijf biedt zowel producten als zogeheten ‘solutions’ aan, waarbij originaliteit hoog in het vaandel staat. Dat wil zeggen dat zij voor schoonheid, design en vooruitstrevende technologie staan. De volledige productie vindt plaats in Italië. Zij beheersen zelf de volledige productieketen. Zij regelen alle processen van grondstoffen tot eindproduct. Dit zodat de kwaliteit op elk vlak door FAP zelf gecontroleerd wordt. Bovendien worden de tegels geproduceerd van hoogwaardige materialen. Deze tegelproductie omvat meer dan dertig collecties gekleurd, gepolijste, gedoceerde en gesatineerde tegels.

Interieur Design 

Het design van FAB Ceramiche, kenmerkt zich door het gebruik van creatieve motieven, hout-, marmer- en steeneffecten, mozaïeken en perfecte afwerking. Met hun stijlvolle Kamu lijn, laten de designers een nieuwe inkijk zien op het camouflagemotief. Deze lijn onthult ruimte als zijnde een vloeiende dimensie. Met chromatische nuances en de gloed van de gladde oppervlakken die de charme van marmer uitvergroot, wordt het interieur voorzien van een krachtige, maar ook zeer elegante uitstraling. De lijn Pure esthetiek, brengt diverse collecties samen. Vloer en verschillende soorten bekledingen worden omgetoverd tot levendige interieurs. Dankzij de 3D reliëfs, metalen inzetstukken en de natuurlijke accenten, worden illusionaire effecten gecreëerd.

Samengevat heeft iedere lijn een eigenzinnige interieurstijl te bieden. FAB Ceramiche volgen geen trends, maar zetten deze. FAP voert meer dan 30 verschillende collecties, van mozaïek tot de grote ‘slabs’,  grote tegels tot 120×278 cm. Voor de liefhebber die ook net zoals dit bedrijf, geïnspireerd wordt door natuurlijke invloeden, zorgt dit voor de aller beste wooninspiratie!

Neem contact op