eggersmann
  1. Home
  2. Merken
  3. Eggersmann

Eggersmann

Eggersmann keukens bieden volop ruimte voor individualiteit. “Hoe ver kunnen we gaan met het ontwerp van keukens” is een vraag die Eggersmann al 100 jaar bezig houdt. Hun perfectionisme, gecombineerd met het feit dat elke keuken op bestelling wordt gemaakt van eersteklas componenten, zorgt voor een unieke keuken voor elke klant. Alle systemen zijn naadloos te combineren, zodat er constant nieuwe mogelijkheden ontstaan. Modern, minimalistisch en tijdloos. Dat is Eggersmann!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Unique

Eggersmann was de grondlegger van marmeren fronten en zijwanden en greep-elementen in de keuken. Hun idee was om alle relevante oppervlakken uit één materiaal te maken en het heeft gezorgd voor een revolutie in ‘keukenland’. Vele fabrikanten hebben het concept ondertussen gekopieerd en het is niet meer weg te denken. De verstekpunten aan de fronten en zijwanden maken de look compleet. De voorkant van dit kookeiland is van 3 mm dik geslepen, geborsteld messing. Het lijkt heel fijn, maar is zeer stevig!

Neem contact op

E3.0 Eggersmann collectie

Maatwerk binnen een systeem, dat is de best mogelijke oplossing die Eggersmann biedt. E3.0 is dan ook de ‘standaard’ collectie van Eggersmann, hoewel van serieproductie geen sprake is. Hout, kunststof en lak, gecombineerd met marmer, kalksteen, kwartsiet, glas, RVS en beton. Houten fronten kunnen gebookmatched worden, zodat de nerf van de boom doorloopt in alle fronten. Of u kiest voor excenter- geslepen RVS front, dat in verschillende richtingen wordt geslepen en de keuken een bijzondere uitstraling geeft.

Neem contact op

WORK’s

Voor de (thuis) chef is er een professionele lijn, waar aan alles gedacht is en praktisch genot voorop staat. De lijn is gebaseerd op een keuken als werkplaats en heeft bijzondere kasten die geheel kunnen draaien om het gereedschap tevoorschijn te kunnen toveren wanneer dat nodig is. Werkblokken gecombineerd met kookmodules kunnen vrij in de ruimte worden geplaatst, overkapt door een ‘brug’ voor alle benodigdheden.

Neem contact op

Eggersmann keuken kopen?

U begrijpt dat er absoluut niet van standaard kan worden gesproken als het om een Eggersmann keuken gaat! Neem vrijblijvend eens contact op met adviseurs of kom eens langs in onze showroom! Meer inspiratie nodig? Bekijk het Eggersman lookbook.

Neem contact op