Een herinterpretatie van het concept water

CEA design kranen

Wordt Rijvo jouw CEA verkooppunt? Kom snel langs in onze showroom en laat je inspireren! Klik hier voor meer informatie.

CEA begon in 2007 met zijn activiteiten op het gebied van hoogwaardig design, badkranen en toebehoren. Zij werden al snel toegejuicht vanwege een duidelijke innovatieve stijl en vorm. Gekenmerkt door een sterke technologisch uitgangspunt en een belangstelling voor het vernieuwen van producten, heeft CEA zich onderscheiden in de wereld van badkamerinrichting en bedrijfsinrichting. Met hun futuristische blik worden zij steeds meer gezien als een belangrijk referentiepunt binnen de sector.

Eerdere ervaringen en een specialisatie in de loodgieter- en verwarmingssector hebben CEA geholpen tot het erkende niveau op gebied van deskundig design en technologisch vooruitzicht

De producten weerspiegelen alle hedendaagse architectuur thema’s, van focus op technische-, installatie- en constructie karakteristieken tot originele en verfijnde vormgeving, gebruikmakend van mooie alternatieve materialen en met overweging voor het milieu en natuurlijk hulpbronnen.

Het bedrijf is opgericht door echtgenoot en echtgenote: Natalino Malasorti en Robert Bertacco.