cea kranen rosé goud
  1. Home
  2. Merken
  3. CEA Design

CEA Design

CEA Design kranen kopen? Rijvo is een officiële dealer van het merk CEA design. Deze soort kranen zijn een unieke toevoeging binnen vele verschillende stijlen badkamers. De strakke uitstraling en de hoogwaardige materialen zorgen voor een designuitstraling. Wilt u deze luxe kranen ook thuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken over design kranen voor uw interieur.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Over CEA design

CEA begon in 2007 met zijn activiteiten op het gebied van hoogwaardig design, badkranen en toebehoren. Zij werden al snel toegejuicht vanwege de duidelijke innovatieve stijl en vorm. CEA kenmerkt zich door een sterke technologisch uitgangspunt en een belangstelling voor innovatie. Deze ontwerper onderscheidt zich in de wereld van badkamerinrichting en bedrijfsinrichting. Met een futuristische blik worden zij steeds meer gezien als een belangrijk referentiepunt binnen deze sector.

De processen van CEA leveren een duurzaam eindproduct. De producten zijn bestand tegen externe invloeden en gaat door het roestvrij stalen materiaal lang mee. De designproducten zijn geschikt voor badkamers en keukens. Gemaakt van volledig recyclebaar materiaal dat tegelijkertijd zeer hygiënisch is.

Neem contact op

CEA kranen

Continuïteit in de specialisatie hebben CEA geholpen tot het erkende niveau op gebied van deskundig design en technologisch vooruitzicht. De producten weerspiegelen alle hedendaagse architectuur thema’s. Van een focus op technische-, installatie- en constructie karakteristieken tot originele en verfijnde vormgeving. De specialist maakt gebruikt van mooie alternatieve materialen. Bovendien wordt er binnen alle afdelingen gewerkt met een overweging voor het milieu en natuurlijk hulpbronnen.

Neem contact op