cea kranen rosé goud
  1. Home
  2. Merken
  3. CEA Design kranen

CEA Design kranen

Op zoek naar CEA kranen? Rijvo is een officieel dealer van het merk CEA design. Deze soort kranen zijn een unieke toevoeging op uw badkamer. De strakke uitstraling en de hoogwaardige materialen zorgen voor een design uitstraling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over CEA design kranen.

Over CEA design

CEA begon in 2007 met zijn activiteiten op het gebied van hoogwaardig design, badkranen en toebehoren. Zij werden al snel toegejuicht vanwege een duidelijke innovatieve stijl en vorm. Gekenmerkt door een sterke technologisch uitgangspunt en een belangstelling voor het vernieuwen van producten, heeft CEA zich onderscheiden in de wereld van badkamerinrichting en bedrijfsinrichting. Met hun futuristische blik worden zij steeds meer gezien als een belangrijk referentiepunt binnen de sector.

Neem contact op

CEA kranen zijn erkend door de specialist

Eerdere ervaringen en een specialisatie in de loodgieter- en verwarmingssector hebben CEA geholpen tot het erkende niveau op gebied van deskundig design en technologisch vooruitzicht

De producten weerspiegelen alle hedendaagse architectuur thema’s, van focus op technische-, installatie- en constructie karakteristieken tot originele en verfijnde vormgeving, gebruikmakend van mooie alternatieve materialen en met overweging voor het milieu en natuurlijk hulpbronnen.

Neem contact op