ce_si_

Ce.Si.

Ce.Si. is een internationaal begrip binnen de geglazuurd porseleinen aardewerk productie. Deze prachtige tegelwerken kunnen worden gebruikt voor zowel muren als vloeren. Het brede assortiment biedt verschillende formaten, kleuren en afwerking aan. Een waar uniek palet van creativiteit en vakmanschap.

De geschiedenis van dit bekende bedrijf gaat helemaal terug naar de vorige eeuw. Familie Fumagalli uit Italië plant in 1872 de wortels als vloermateriaal producent. Later in 1960 werd deze voortgezet en uitgebreid met Ce.Si. keramische wandtegels en vloertegels. Dit bedrijf biedt al jaren het meest herkenbare en excellente vakmanschap.

Ce.Si. collectie

Over de gehele wereld zijn de keramische ontwerpen bekend. Diverse sprekende kleuren decoreren zowel vloeren als muren van bekende gebouwen zoals  Boverie Street Apartments in Melbourne, Nantes Atlantique Airport in Frankrijk en Movieland Studio in Italië. Ook wordt de Ce.Si. collectie gebruikt om op kunstige wijze streetart toe te passen zoals  bij het Lee Lieeson Art Park in Toronto. U zult Ce.Si.’s tegelwerk overal tegenkomen. Wanneer u een nachtje weg gaat en bij toeval een hotel heeft geboekt waar een mooie tegelwand te zien is, of wanneer u uit eten gaat en de vloer bedekt is met de fraaie tegelpatronen.

Brochure afbeelding Download onze brochure