Jouw Blomus verkooppunt in Purmerend!

Blomus

Zoek je een Blomus verkooppunt? Dan ben je bij interieurspecialist Rijvo aan het goede adres, onze riante showroom staat boordevol producten!

Blomus staat al jaren bekend om haar prachtige producten die geschikt zijn voor buiten en binnen. De producten van het merk kenmerken zich door een stijlvol, innovatief en zeer gebruiksvriendelijk design. Blomus maakt van alledaagse producten ware designartikelen met een unieke vormgeving die jarenlang meegaan. Blomus heeft een uitgebreid assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan roestvrijstalen accessoires. Door RVS met andere materialen te gebruiken hebben Blomus accessoires een moderne maar zachte uitstraling. De Blomus RVS accessoires kunnen worden onderverdeeld in verschillende series. Dit zijn de bar- en keukenaccessoires, toilet- en badkameraccessoires, tafelaccessoires, woonaccessoires en tuinaccessoires.

Blomus wil jou laten genieten van het echte, pure leven.

Heb je vragen over de Blomus-producten die wij aanbieden? Of wil je ze eens in het echt bekijken? Kom dan snel langs in onze showroom vol inspiratie of neem contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie