Jouw Blomus verkooppunt in Purmerend!

Zoek je een Blomus verkooppunt? Dan ben je bij interieurspecialist Rijvo aan het juiste adres,. Onze riante showroom in Purmerend staat boordevol Blomus producten!

Over Blomus

Blomus staat al jaren bekend om haar prachtige producten die geschikt zijn voor buiten en binnen. De producten van het merk kenmerken zich door een stijlvol, innovatief en zeer gebruiksvriendelijk design. Blomus maakt van alledaagse producten ware designartikelen met een unieke vormgeving die jarenlang meegaan. Blomus heeft een uitgebreid assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan roestvrijstalen accessoires. Door RVS met andere materialen te gebruiken hebben Blomus accessoires een moderne maar zachte uitstraling. De Blomus RVS accessoires kunnen worden onderverdeeld in verschillende series. Dit zijn de bar- en keukenaccessoires, toilet- en badkameraccessoires, tafelaccessoires, woonaccessoires en tuinaccessoires.

Bewonder Blomus producten in onze showroom

Wil je de producten van Blomus eens met eigen ogen bewonderen? Of Heb je vragen over de Blomus-producten die wij aanbieden? Kom dan snel langs in onze showroom vol inspiratie of neem contact met ons op.