baobab collection
  1. Home
  2. Merken
  3. Baobab Collection

Baobab Collection

Baobab Collection vervaardigt de meest bijzondere geurkaarsen, huisparfums en geur-diffusers. Het merk baobab zag in 2002 het levenslicht in Tanzania, een land met intense kleuren en betoverende geuren. Maar de thuisbasis is België, waar de nieuwe creaties worden bedacht!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Over Baobab

Het merk baobab zag in 2002 het levenslicht in Tanzania, een land met intense kleuren en betoverende geuren. Maar de thuisbasis is België, waar de nieuwe creaties worden bedacht!

Neem contact op

Wat maakt Baobab uniek?

Elke Baobab Collection kaars wordt ambachtelijk gegoten en voor elk element van deze productie wordt een beroep gedaan op de beste Europese leveranciers. Om een hoge homogene kwalitatieve verbranding te bewerkstelligen, zijn er verschillende handgietfasen nodig. Zo duurt het vier dagen om een Maxi Max kaars te gieten.

 

 

 

Neem contact op

Limited Edition

Enkele Limited editions zijn gemaakt van kostbaar leder, geselecteerd in Italië, en worden gemaakt door ambachtslieden die de kunst van het nerveren perfect beheersen. Het zwarte lint is onderdeel van de identiteit van Baobab.

Neem contact op

Baobab collection branduren

De verschillende maten kaarsen staan garant voor een aantal branduren tussen 60 en 800 uur! Voordat u de kaarsen gaat branden raden wij u aan deze pagina goed te lezen om zo lang mogelijk te genieten van uw Baobab kaarsen!

Neem contact op