1. Home
  2. Rijvo afbouw
  3. Zakelijke producten en diensten

Meedenken waar mogelijk,

Wat kunnen wij zakelijk voor u betekenen? Wij kunnen u ontzorgen vanaf het moment dat een project is gegund. Onze ervaring is een aanvulling als het erom gaat het proces en de informatie naar de koper zo eenduidig en praktisch mogelijk te maken. Onze afdeling kopersbegeleiding bestaat uit 3 medewerkers achter de schermen en 3 adviseurs op de werkvloer. De uitvoering en begeleiding wordt verder opgepakt door Rijvo afbouw. U hoeft zelf alleen maar aan te geven wat uw planning is en wij regelen de rest. Door alles bij één partij neer te leggen worden faalkosten gereduceerd en is er één aanspreekpunt voor alle partijen.

In de voorbereiding kunnen wij desgewenst een kopersinformatie-avond organiseren voor de kopers. Op deze avond wordt informatie gegeven over het project, het proces, de standaard aangeboden onderdelen, het opwaarderen, onze showroom en onze mensen. Na deze avond kunnen kopers direct een afspraak inplannen met een adviseur.
Op deze manier informeren we kopers vanaf de start van een project, wat zowel de verwachtingen als de communicatie ten goede komt. En het persoonlijke contact wordt altijd zeer gewaardeerd!

Tegelmanagement op (nieuwbouw) projecten

Hoe werkt het? Uw kopers worden door ons uitgenodigd om te komen kijken. Zij maken een afspraak met Rijvo, komen bij ons in de showroom en worden door hun persoonlijke adviseur geïnformeerd over de standaard tegels die in het project worden aangeboden. Vervolgens wordt het TegelPlus-systeem uitgelegd; door middel van opwaardering kunnen kopers andere wand- en vloertegels kiezen met een kleine meerprijs. Uiteraard is het ook mogelijk om een totaal andere keuze te maken (buiten Tegelplus), dan vervalt de standaard en wordt er een luxe offerte gemaakt.

Alle betrokken partijen worden vervolgens geïnformeerd en zodra de opleverdatum bekend is worden de tegels (per bouwnummer) in de woningen gezet. Onze ervaren tegelzetters, begeleid door Rijvo afbouw, brengen vervolgens de tegels op de afgesproken wijze aan. Als onze uitvoerder de kwaliteit heeft beoordeeld wordt het werk pas vrijgegeven naar de aannemer. Op deze manier bedienen wij 2000 woningen/ kopers per jaar, tot grote tevredenheid van alle partijen.

In de regio Alkmaar  kan onze Rijvo-tegelshowroom ook kopers van projecten in die regio ontvangen.

Neem contact op

Een keuken naar wens voor een kleine meerprijs

Op de eerste verdieping van onze showroom is een projectshowroom gerealiseerd van 700 m2. Hier zijn naast standaard keukens ook keukens te zien volgens het KeukenPlus-systeem. De koper kan de standaard Keller- keuken uitbreiden middels een opwaardeersysteem. Ook is het mogelijk een individueel ontwerp te maken of een luxe keuken uit te zoeken in de showroom.

Onze backoffice zorgt ervoor, in overleg met de projectbegeleider van Rijvo afbouw, dat de keuken voor- of na oplevering (net wat de aannemer wenst) wordt geplaatst en aangesloten.

Neem contact op

SanitairPLUS

Op diezelfde projectafdeling staan opstellingen met sanitair. Middels SanitairPLUS kan de standaard situatie worden opgewaardeerd met een luxe badmeubel, inbouw toilet, een glazen douchewand of een bad. Daarnaast is het mogelijk een individuele badkamer te laten ontwerpen, we hebben tenslotte nog een showroom van 4000 m²!

Onze backoffice zorgt er voor dat het sanitair op de juiste tijd/ plaats wordt aangebracht door onze ervaren vakmensen. Door zowel de tegels als het sanitair te leveren worden faalkosten verminderd en hoeven kopers geen verschillende showrooms te bezoeken. Onze ervaring is dat het vaak verkeerd gaat tussen de sanitair- en de tegelshowroom qua communicatie. Op deze manier blijft alles bij één partij. Wat voor de koper, Rijvo én de aannemer een voordeel is.

Neem contact op

Hét afhaalmagazijn voor de regio

Voor alle tegelzetters uit de regio zijn wij hét afhaalmagazijn als het om materialen en gereedschap gaat. Waarom?

  • Locatie; afslag Baanstee-Oost vanaf de N244
  • Openingstijden magazijn; maandag t/m vrijdag vanaf 06.00  (ingang achter)
  • Prijs; door de grote inkoop kunnen wij leveren tegen lage prijzen
  • Service: heeft u veel nodig? Onze twee vrachtwagens kunnen vroeg leveren!

Neem contact op

Goed gereedschap is het halve werk

Het Tuscan Leveling System® (TLS) is een innovatief systeem dat de tegelzetter helpt met het leggen van een egaal vlakke tegelvloer binnen de geldende norm. Het gebruik van de speciaal ontwikkelde ‘straps-en-caps’ voorkomt dat de tegels na het plaatsen kunnen verzakken of verschuiven.  Dankzij TLS heeft u altijd een egaal vlakke vloer. Wij zijn de officiële Tuscan dealer van Nederland.

TLS garandeert een egaal vlakke tegelvloer, waardoor de risico’s op reparaties tot een absoluut minimum worden beperkt. De straps-en-caps zijn eenvoudig aan te brengen, daardoor is het mogelijk sneller en efficiënter te werken. TLS is ook geschikt voor de dunne tegels van 3mm dikte. Kijk  hier voor meer informatie over TLS.

Neem contact op