1. Home
  2. Rijvo afbouw
  3. Zakelijke producten en diensten

Meedenken waar mogelijk,

Wat kunnen wij zakelijk voor u betekenen? Wij ontzorgen vanaf het moment dat een project is gegund. Onze ervaring is een aanvulling als het erom gaat het proces en de informatie naar de koper zo eenduidig en praktisch mogelijk te maken. Onze afdeling kopersbegeleiding bestaat uit 3 medewerkers achter de schermen en 3 adviseurs op de werkvloer. Rijvo afbouw pakt de uitvoering en begeleiding verder op. U geeft alleen aan wat uw planning is en wij regelen de rest. Door alles bij één partij neer te leggen worden faalkosten gereduceerd en is er één aanspreekpunt voor alle partijen.

In de voorbereiding organiseren wij desgewenst een kopersinformatie-avond. Op deze avond wordt informatie gegeven over het project, het proces, de standaard aangeboden onderdelen, het opwaarderen, onze showroom en onze mensen. Na deze avond plannen  kopers direct een afspraak in met een adviseur.
Op deze manier informeren we kopers vanaf de start van een project, wat zowel de verwachtingen als de communicatie ten goede komt. En het persoonlijke contact wordt altijd zeer gewaardeerd!

Brochure afbeelding Download onze brochure

Tegelmanagement op (nieuwbouw) projecten

Hoe werkt het? Uw kopers worden door ons uitgenodigd om te komen kijken. Zij maken een afspraak met Rijvo, komen bij ons in de showroom en worden door hun persoonlijke adviseur geïnformeerd over de standaard tegels die in het project worden aangeboden. Vervolgens wordt het TegelPlus-systeem uitgelegd. Door middel van opwaardering kunnen kopers andere wand- en vloertegels kiezen tegen een meerprijs. Uiteraard is het ook mogelijk om een totaal andere keuze te maken, buiten het pakket van Tegelplus. Dan vervalt de standaard en wordt er een luxe offerte gemaakt.

Alle betrokken partijen worden vervolgens geïnformeerd en zodra de opleverdatum bekend is zetten we de tegels  (per bouwnummer) in de woningen. Onze ervaren tegelzetters, begeleid door Rijvo afbouw, brengen vervolgens de tegels aan. Onze uitvoerder bewaakt de kwaliteit en bij een ‘go’ wordt het werk pas vrijgegeven aan de aannemer. Op deze manier bedienen wij 2500 woningen/ kopers per jaar, tot grote tevredenheid van alle partijen.

Neem contact op

Een keuken naar wens voor een kleine meerprijs

Op de eerste verdieping van onze showroom is een projectshowroom gerealiseerd van 700 m2. Hier zijn naast standaard keukens ook keukens te zien volgens het KeukenPlus-systeem. De koper kan de standaard Keller- keuken uitbreiden middels een opwaardeersysteem. Ook is het mogelijk een individueel ontwerp te maken of een luxe keuken uit te zoeken in de showroom.

Onze backoffice zorgt ervoor dat de keuken voor- of na oplevering (net wat de aannemer wenst) wordt geplaatst en aangesloten.

Neem contact op

SanitairPLUS

Op diezelfde projectafdeling staan opstellingen met sanitair. Middels SanitairPLUS kan de standaard situatie worden opgewaardeerd met een luxe badmeubel, inbouwtoilet, een glazen douchewand of een bad. Daarnaast is het mogelijk een individuele badkamer te laten ontwerpen. We hebben tenslotte nog een showroom van 4000 m²!

Onze backoffice zorgt er voor dat het sanitair op de juiste tijd/ plaats wordt aangebracht door onze ervaren vakmensen. Door zowel de tegels als het sanitair te leveren worden faalkosten verminderd en hoeven kopers geen verschillende showrooms te bezoeken. Onze ervaring is dat het vaak verkeerd gaat tussen de sanitair- en de tegelshowroom qua communicatie. Op deze manier blijft alles bij één partij. Wat voor de koper, Rijvo én de aannemer een voordeel is.

Neem contact op

Hét afhaalmagazijn voor de regio

Voor alle tegelzetters uit de regio zijn wij hét afhaalmagazijn als het om materialen en gereedschap gaat. Waarom?

  • Locatie; afslag Baanstee-Oost vanaf de N244
  • Openingstijden magazijn; maandag t/m vrijdag vanaf 06.00  (ingang achter)
  • Prijs; door de grote inkoop kunnen wij leveren tegen lage prijzen
  • Service: heeft u veel nodig? Onze twee vrachtwagens kunnen vroeg leveren!

Neem contact op

Goed gereedschap is het halve werk

Het Tuscan Leveling System® (TLS) is een innovatief systeem dat de tegelzetter helpt met het leggen van een egaal vlakke tegelvloer binnen de geldende norm. Het gebruik van de speciaal ontwikkelde ‘straps-en-caps’ voorkomt dat de tegels na het plaatsenverzakken of verschuiven.  Dankzij TLS heeft u altijd een egaal vlakke vloer. Wij zijn de officiële Tuscan dealer van Nederland.

TLS garandeert een egaal vlakke tegelvloer, waardoor de risico’s op reparaties tot een absoluut minimum worden beperkt. De straps-en-caps zijn eenvoudig aan te brengen, daardoor is het mogelijk sneller en efficiënter te werken. TLS is ook geschikt voor de dunne tegels van 3mm dikte. Kijk  hier voor meer informatie over TLS.

Neem contact op