Vragen, tips en downloads

Waarom een afspraak maken? Kan ik niet gewoon binnenlopen?
Natuurlijk mag u altijd bij ons binnenlopen! We hebben een prachtige showroom en de koffie staat altijd voor u klaar. Maar als u door een van onze adviseurs geholpen wil worden, raden wij u aan om een afspraak te maken.  Daarvoor kunt u bellen met 088 10 50 400 of mailen naar [email protected] 

Zijn jullie ook op zondag geopend?
Wij zijn niet op zondag geopend. Onze mensen willen die dag graag met hun gezin en familie doorbrengen. We hopen op uw begrip.
We zijn 56 uur per week geopend, bekijk hier onze openingstijden.

Hoe lang duurt het voordat mijn offerte klaar is?

  • Als u door de aannemer naar ons bent doorverwezen voor tegels, sanitair en/of keukens voor uw nieuwbouwwoning, kan het soms tot 3 weken duren voordat u een offerte van ons ontvangt. Deze offertes worden gemaakt door onze projectafdeling, die rekening moeten houden met eisen vanuit de aannemer en controle op installatie- en bouwkundige wijzigingen. Bovendien is de stroom nieuwbouwwoningen niet constant; de ene keer zijn er vier keer zoveel aanvragen voor offertes dan de andere keer. Wij proberen dit te reguleren maar door wijzigingen in de planningen van aannemers hebben we dit niet volledig in de hand.
  • Particuliere offertes worden gemaakt door ons showroomteam. Zij streven ernaar offertes binnen 2 weken aan u te overleggen.

Hoe bereid ik me voor op een bezoek aan de showroom?
Neem in ieder geval tekeningen op schaal mee van uw woning en de ruimtes waar het om gaat. Dan kunnen wij direct zien de mogelijkheden zijn. Verder is er zoveel te koop, dat wij onmogelijk alles in de showroom kunnen tonen. Vandaar dat u op onze website veel inspiratiebeelden van onze leveranciers vindt. Deze beelden geven u een indruk van de mogelijkheden. Sommige klanten vinden het moeilijk om een keuze te maken als het om hun interieur gaat. Het zijn veelal grote aankopen, die meerdere jaren in de woning blijven. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan raden wij u aan om eens rond te neuzen op onze website;  maak een account aan en klik het hartje aan op de afbeeldingen die u mooi vindt. Er wordt dan een moodboard gemaakt , dat u later nog eens kunt bekijken, aanpassen of naar uzelf kunt mailen. U kunt het ook  naar onze adviseur mailen, zodat hij of zij alvast een indruk krijgt van uw stijl en wensen. Uiteraard blijven onze mensen u nog steeds in alles adviseren, zowel esthetisch als praktisch, maar met ‘voorkennis’ kunnen we u nóg beter van dienst zijn. Dan blijft er meer tijd over om uw wensen tot in detail te bespreken en nog een kopje koffie te drinken!

Alle afbeeldingen op onze website kunt u ook ‘pinnen’ naar uw account op Pinterest. Start HIER uw inspiratietour op onze website, of maak HIER uw eigen account aan om een moodboard te maken.

DOWNLOADS:

Opstook en afkoelprotocol vloerverwarming in cementdekvloeren