Aannemer & ontwikkelaar

Goede kwaliteit kost geld, slechte kost kapitalen…

Als interieurbouw aannemer biedt Rijvo jou service, zekerheid, efficiëntie en kostenbesparing. 4 pluspunten die tot goede kwaliteit leiden. Kwaliteit die je in de eigen organisatie op kan nemen. Het stelt je in staat je afnemers een beter product aan te kunnen bieden.

Rijvo kan al in een zeer vroeg stadium betrokken worden bij ontwikkeling van projecten en waar mogelijk van advies voorzien teneinde technische, organisatorische en financiële struikelblokken voortijdig de kop in te drukken.

Rijvo heeft ruime ervaring in zowel particuliere- als seriematige woning- en appartementenbouw, winkelcentra, winkel(ketens), kantoorinrichting, renovatie en bouwrijpe ontwikkel-locaties.
In de vorm van verregaande kopersbegeleiding bij woningbouwprojecten middels TegelsPLUS®. Rijvo Tegelhandel neemt heel veel werk uit handen nemen van de aannemer of ontwikkelaar bij het bedienen van afnemers/particulieren. Voor zowel de particuliere als zakelijke afnemer zijn er gescheiden toonzalen. Voor ontvangst van de particuliere afnemer zijn er 3 vestigingen. Rijvo tegelhandel is over-the-top gecertificeerd. Slecht 2 andere tegelzetbedrijven in Nederland kennen een zelfde certificatie-niveau als Rijvo Tegelhandel. Daarnaast werkt Rijvo tegelhandel uitsluitend met vakmensen en kwaliteitsmaterialen. Rijvo kent een streng beleid m.b.t. tot haar onderaannemers. Alleen bewezen spelers mogen meedoen. Rijvo Tegelhandel is voortdurend bezig haar automatiserings­processen te verbeteren en te herzien. Dit heeft al geleid tot TegelsPLUS Tegelprojectmanagement maar over het gehele traject zijn grote sprongen gemaakt. Met haar 3 vestigingen is Rijvo Tegelhandel bij machte een groot gebied te bedienen in Noord en Midden Nederland. Efficiëntie, duurzame kwaliteit, directe inkoop, foutenreductie, eigen labels, een dynamische organisatie. Dit alles maakt het mogelijk om scherp te offreren. Scherper dan je denkt!