1. Home
  2. Rijvo afbouw

Rijvo afbouw

Rijvo als zakelijke partner

Al 20 jaar uw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten

Rijvo afbouw is al meer dan 20 jaar uw afbouwpartner in woningbouw- en utiliteitsprojecten in Noord-, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Wij werken al jaren voor diverse vaste gerenommeerde opdrachtgevers.

Rijvo neemt de aannemer of ontwikkelaar heel veel werk uit handen door het bedienen van de kopers van woningbouwprojecten in onze projectshowroom van 700 m² op de eerste verdieping in Purmerend, die geheel is ingericht voor kopers van nieuwbouwwoningen. Kopers kunnen hun standaardtegels bekijken, welke bij de prijs van de woning zijn inbegrepen en eventueel tegen een geringe meerprijs een luxere opwaardeerkeuze maken. Rijvo zorgt daarna voor de verspreiding van de informatie naar alle betrokken partijen.

Onze afdeling kopersbegeleiding bestaat uit 3 adviseurs op de werkvloer en 3 medewerkers achter de schermen. De uitvoering en begeleiding op het werk wordt verder opgepakt door Rijvo afbouw. U hoeft zelf alleen maar aan te geven wat uw planning is en wij regelen de rest. Door alles bij één partij neer te leggen worden faalkosten gereduceerd en is er één aanspreekpunt voor alle partijen. Wat kunnen wij zakelijk voor u betekenen? Wij kunnen u ontzorgen vanaf het moment dat een project is gegund. Onze ervaring is een enorme aanvulling als het proces en de informatie naar de koper zo eenduidig en praktisch mogelijk moet zijn.

Kom eens langs

Wij hebben de lekkerste koffie van de regio!

Op zoek naar een plek waar uw klanten alle nodige inspiratie, producten en expertises onder één dak vinden? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen in Purmerend.

Onze interieurspecialisten bulken van kennis en inspiratie op het gebied van interieurbouw, -ontwerp en -decoratie. Zij delen dit graag met u! Bij voorkeur live in onze showroom, maar desgewenst in eerste instantie ook per telefoon of e-mail. Vul het contactformulier in en neem contact met ons op. U kunt hier uw route plannen. We hopen je gauw te mogen begroeten!