1. Home
  2. Rijvo afbouw

Rijvo afbouw

Rijvo als zakelijke partner

Al 20 jaar uw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten

Rijvo afbouw is al 20 jaar uw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten in Noord-Holland. Wij werken voor diverse gerenommeerde aannemers en bouwbedrijven met onze verregaande kopersbegeleiding bij woningbouwprojecten middels TegelsPLUS®, SanitairPLUS® en KeukensPLUS®. Rijvo neemt de aannemer of ontwikkelaar heel veel werk uit handen door het bedienen van de kopers. De projectshowroom op de eerste verdieping in Purmerend is geheel ingericht voor kopers van nieuwbouwwoningen. Standaardtegels, sanitair en keuken zijn bij de prijs van de woning inbegrepen en door middel van prijsgroepen kunnen kopers tegen een meerprijs een luxere keuze maken. Rijvo zorgt daarna voor de verspreiding van de informatie naar alle betrokken partijen en de uitvoering van al het werk.

Wat kunnen wij zakelijk voor u betekenen? Wij kunnen u ontzorgen vanaf het moment dat een project is gegund. Onze ervaring is een aanvulling als het erom gaat het proces en de informatie naar de koper zo eenduidig en praktisch mogelijk te maken. Onze afdeling kopersbegeleiding bestaat uit 3 medewerkers achter de schermen en 3 adviseurs op de werkvloer. De uitvoering en begeleiding wordt verder opgepakt door Rijvo afbouw. U hoeft zelf alleen maar aan te geven wat uw planning is en wij regelen de rest. Door alles bij één partij neer te leggen worden faalkosten gereduceerd en is er één aanspreekpunt voor alle partijen.

In de voorbereiding kunnen wij desgewenst een kopersinformatie-avond organiseren voor de kopers. Op deze avond wordt informatie gegeven over het project, het proces, de standaard aangeboden onderdelen, het opwaarderen, onze showroom en onze mensen. Na deze avond kunnen kopers direct een afspraak inplannen met een adviseur.
Op deze manier informeren we kopers vanaf de start van een project, wat zowel de verwachtingen als de communicatie ten goede komt. En het persoonlijke contact wordt altijd zeer gewaardeerd!Kijk hier voor onze zakelijke producten en diensten

Kom eens langs

Wij hebben de lekkerste koffie van de regio!

Op zoek naar een plek waar uw klanten alle nodige inspiratie, producten en expertises onder één dak vinden? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen in Purmerend.

Onze interieurspecialisten bulken van kennis en inspiratie op het gebied van interieurbouw, -ontwerp en -decoratie. Zij delen dit graag met u! Bij voorkeur live in onze showroom, maar desgewenst in eerste instantie ook per telefoon of e-mail. Vul het contactformulier in en neem contact met ons op. U kunt hier uw route plannen. We hopen je gauw te mogen begroeten!