1. Home
  2. Over Rijvo
  3. (ver)bouwen met BBAN

(ver)bouwen met BBAN

Denkt u erover om uw huis te gaan verbouwen of om in eigen beheer een woning te gaan bouwen? Voor u als particulier is een bouwproject best ingewikkeld, immers, u doet dit niet vaak genoeg om ervaring te krijgen in dergelijke projecten.  Met een nieuwbouwproject heeft u ook nog met andere zaken te maken dan bijvoorbeeld een verbouwing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve veiligheidseisen uit het Bouwbesluit om er maar eens een paar te noemen.

Voor veel particulieren is een nieuwbouwproject, mede door teken-, reken- en regeltjeswerk een enorm obstakel waarvoor veel kennis vereist is en er financieel en praktisch veel mis kan gaan wanneer niet de juiste wegen bewandeld worden. Rijvo is partner van BBAN bouw & advies. De adviseurs van BBAN hebben veel specialistische kennis in huis, van architectuur tot wet- en regelgeving, van werktuigbouwkundige installaties tot binnenhuisarchitectuur en styling. De BBAN bouwbegeleider begeleidt uw bouwproject van idee via aanvraag en gemeentelijke toetsing tot aannemersselectie, toezicht op de kwaliteit van de uitvoering en hij doet de complete bouwadministratie. Uw bouwbegeleider staat u bij tot het moment van oplevering én verzorgt de nazorg. Hij houdt contact met alle partijen en maakt duidelijke, transparante afspraken en legt deze ook vast. Met het heldere Plan van aanpak en de BBAN Methode kunt u op deze manier veel geld besparen. Geen discussies meer over prijs, meerwerk of opleverdatum tijdens de bouw. BBAN regelt en verzorgt. Een hele zorg minder!

Op de website van BBAN kunt u zelf een kostenindicatie maken: met de bouwkostencalculator kunt u zelf een ruwe schatting maken op basis van kengetallen en gemiddelden die BBAN uit ervaring heeft vastgesteld. Voor een meer specifiek op uw situatie gerichte kostenraming kunt u een geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. In dit gesprek kunt u uw ideeën en wensen kenbaar maken en wanneer u met BBAN in zee gaat gaat ontvangt u alles in een Programma van Eisen. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien en krijgt u een helder beeld van uw project! Daarnaast bieden zij ook een BBAN Nieuwbouw Quick Scan aan.

Rijvo werkt al jaren met BBAN samen en wij raden iedereen met (ver)bouwplannen aan om met BBAN in zee te gaan. De kosten (10% van het totale bouwbudget) verdienen zich meermaals terug en u wordt op vele manieren ontzorgd. BBAN is áltijd een goed idee!