1. Home
  2. Over Rijvo

Over ons

Op industriegebied de Baanstee-Oost te Purmerend, is het gigantische pand van Rijvo te vinden. Een woon- en inspiratiecentrum van 4000 m2 voor de particuliere én de zakelijke markt. Een ‘alles-onder-één-dak woonwinkel’ met producten en diensten in het midden- en hoog segment.

Met meer dan 15 specialisten op het gebied van interieur kunnen wij het proces van A tot Z voor eigen rekening nemen. Tevens realiseert onze zakelijke divisie jaarlijks het tegelwerk, keukens en badkamers voor circa 2000 nieuwbouwwoningen. Met ons team van vakmensen, aangevuld met onderaannemers die al 20 jaar bekend zijn met onze werkwijze, hebben wij een efficiënt proces gecreëerd waarbij iedereen optimaal samenwerkt. De communicatie wordt centraal geregeld, zodat er maar één aanspreekpunt is voor alle partijen.

Onze mensen

Het showroomteam bestaat uit meer dan 15 adviseurs. Ieder verstaat zijn of haar vakgebied als geen ander, maar daar blijft het niet bij; wij streven ernaar alle aankoopbegeleiders op te leiden tot allround adviseurs, omdat wij vinden dat de verschillende onderdelen van een interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Neem contact op

Sponsoring van diverse initiatieven

Rijvo wil graag iets terugdoen voor de maatschappij, daarom steunen wij diverse initiatieven in onze regio:

  • Stichting Carmar, wij dragen bij aan een thuis voor mensen met een visuele en/of verstandelijke beperking.
  • Ringen om Volendam; wij ondersteunen topsporters uit de Gemeente Edam/Volendam die de potentie hebben om de Olympische of Paralympische Spelen te halen.
  • Leger des Heils; bedrijven en de medewerkers zijn een onmisbare schakel om kwetsbare mensen een nieuwe kans te geven. Daarom vragen wij onze klanten om gebruikte meubelen te doneren aan het Leger des Heils Noord-Holland.

Neem contact op