1. Home
  2. Over Rijvo

Over ons

Op industriegebied de Baanstee-Oost te Purmerend, vindt u het gigantische pand van Rijvo. Een woon- en inspiratiecentrum van 4000 m2 voor de particuliere én de zakelijke markt. Een ‘alles-onder-één-dak woonwinkel’ met producten en diensten in het midden- en hoog segment.

Met meer dan 10 specialisten op het gebied van interieur kunnen wij het proces van A tot Z voor eigen rekening nemen. Van ontwerp tot uitvoering. Met ons team van vakmensen en vaste partners hoeft u zelf nergens aan te denken en wordt alles voor u geregeld.

Ook realiseert onze zakelijke divisie, Rijvo afbouw, jaarlijks het tegelwerk, keukens en badkamers voor circa 2500 nieuwbouwwoningen. Met ons team van vakmensen, aangevuld met partners vanaf het eerste uur , hebben wij een efficiënt proces gecreëerd waarbij iedereen optimaal samenwerkt. De communicatie wordt centraal geregeld, zodat er maar één aanspreekpunt is voor alle partijen.

Met ons loodgietersbedrijf Piet Butter BV bedienen wij consumenten, scholen en bedrijven met alles dat met loodgieterswerk en installaties te maken heeft.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Onze mensen

Het showroomteam bestaat uit meer dan 10 adviseurs en allen verstaan zij hun vak als geen ander. Maar daar blijft het niet bij; wij streven ernaar alle verkopers op te leiden tot allround adviseurs, omdat wij vinden dat de verschillende onderdelen van een interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Neem contact op

VCA

Rijvo groep is VCA gecertificeerd. Dat betekent dat onze tegelzetters, loodgieters en timmermannen én hun leidinggevenden veilig werken op elke plek en in elke situatie. Elk jaar worden wij hierop gecontroleerd door EBN Certification.

BRL 6000-25

Vanaf 1 april 2022 mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs met een Bewijs van Vakmanschap CO nog bepaalde werkzaamheden uitvoeren aan gasinstallaties, rookgasafvoervoorzieningen of verbrandingsluchttoevoeren. Bedrijven die deze monteurs in dienst hebben of zzp’ers, behoren te beschikken over een certificaat voor BRL6000-25 of een ander door het Ministerie van BZK toegelaten schema. Piet Butter loodgietersbedrijf is al vele jaren BRL 6000 gecertificeerd via Kiwa.

Veiligheidsladder

Vanaf 1 februari 2022 wordt de Governance code Veiligheid in de bouw (VIA) verplicht opgenomen in de aanbestedingen van opdrachtgevers, die deze code hebben ondertekend. Rijvo heeft zich middels de Veilgheidsladder geconformeerd aan deze code en de certificering staat gepland. Dit wordt elk jaar weer opnieuw gecontroleerd door EBN Certification.

Neem contact op

CBW erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over betalen, annuleren, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels

Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Rijvo is als Erkend leerbedrijf aangesloten bij het SBB als het gaat om vakmensen als tegelzetters, loodgieters en interieurexperts.

Neem contact op

Sponsoring van diverse initiatieven

Rijvo wil graag iets terugdoen voor de maatschappij, daarom steunen wij diverse initiatieven in onze regio:

  • Stichting Carmar, wij dragen bij aan een thuis voor mensen met een visuele en/of verstandelijke beperking.
  • Ringen om Volendam; wij ondersteunen topsporters uit de Gemeente Edam/Volendam die de potentie hebben om de Olympische of Paralympische Spelen te halen.
  • Verder sponsoren wij diverse lokale initiatieven als het gaat om sport, kinderen en opleiding.

Neem contact op