Ontmoet onze partners

Tijdens ons kerstevent Rijvo in wintersfeer staan er diverse kramen op ons ‘plein’ waar u kunt kennismaken met onze partners. Zij voorzien u van informatie en u laten proeven van hun lekkernijen:

Brochure afbeelding Download onze brochure

Premium Living met WaltHuis Domotica

WaltHuis Domotica zorgt met het B&B Homesystem voor een ware upgrade van uw woongenot. Luxe wonen wordt Premium Living. Door op de juiste manier technieken toe te passen wordt uw droomwoning naar het hoogste niveau gebracht. Zelfs het subtiel toepassen van domotica in meer bereikbare projecten zorgt al voor een ongekende woonervaring.

Op 1, 2 en 3 november legt WaltHuis Domotica tijdens het Rijvo-evenement graag uit hoe de wensen van alle gezinsleden in één high-end domoticasysteem toe zijn te passen. Een live demonstratie zal u overtuigen van de eenvoud en de ongekende mogelijkheden.

Waarom WaltHuis Domotica

  • Uw woning is comfortabel. Sfeerverlichting, verduistering, multimedia, binnenklimaat: volledig naar uw voorkeuren. Alles is overzichtelijk en, heel belangrijk, alles is door iedereen te bedienen!
  • Uw woning is veilig. Dat ervaart u omdat u weet dat deuren gesloten blijven voor onbevoegden, u ziet wie zich bij uw poort aanmeldt en u weet altijd wie zich in en om het huis bevindt. Veilig omdat uw woning uw dierbaren beschermt.
  • Uw woning houdt rekening met energie. Ruimtes zijn geventileerd en op de juiste temperatuur, uw woning maakt gebruik van aangeboden energie en stopt onnodig verbruik.
  • Uw woning: uw privacy. Alle sensoren en statusgegevens worden lokaal door het systeem ingezet en zijn alleen voor u zichtbaar.

Ook een WaltHuis? Bezoek het Rijvo-evenement en laat u inspireren. Kijk voor meer informatie alvast op de website van WaltHuis

 

Neem contact op

Imoha is een leverancier van sierkussens en plaid pillows; plaids in hetzelfde designs als de sierkussens, die geritst kunnen worden tot de grootte van een sierkussen! Imoha is ontstaan in de Filipijnen. Op het Filipijnse eiland Cebu betekent het  It’s Yours.
Van elk verkocht artikel gaat ook nog eens een gedeelte naar The Children of Cebu Foundation in de Filipijnen.

Kijk op de website voor meer informatie en kom zaterdagmiddag de producten van Imoha met eigen ogen zien bij Rijvo!

Neem contact op

Vers, puur, eerlijk, bereid met de beste producten en homemade

Dat is waar By-Adriana voor staat. Zij heeft passie  voor lekker eten,  en dat deelt zij graag met iedereen.  Met gezonde lunches en catering laat zij iedereen kennis maken met hoe heerlijk en verrassend dagvers gemaakte maaltijden en lunches kunnen zijn.

Tijdens het event voorziet By-Adriana onze gasten alle dagen van een heerlijk hapje en vertelt zij u meer over haar passie voor lekker en gezond eten. Bekijk de website voor meer informatie en mogelijkheden voor particulieren en bedrijven.

Neem contact op

Een oneindig aanbod aan wijnen

Slijterij de Stient is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor al uw wijnen en dranken. Gevestigd in Winkelcentrum de Stient in Volendam met een winkel met meer dan 450 verschillende wijnen, ruim 100 whiskey’s, speciaal bieren en gedistilleerde dranken. Dus zoekt u iets speciaals? Dan bent u bij Slijterij de Stient aan het juiste adres.

Tijdens het event verkopen zij speciale aanbiedingen en wijnpakketten voor leuke prijzen en kunt u diverse wijnen proeven. Want tijdens de feestdagen mag een lekker wijntje natuurlijk niet ontbreken!

Neem contact op

Een beetje van jezelf en een beetje van Fem!

Wilt u in een ontspannen omgeving op zoek naar uw bruidsjurk? Dat is precies waar Fem Weddingshop ook naar streeft; samen met u (en uw gezelschap) heerlijk rustig passen en kijken onder het genot van koffie/thee met lekkernijen.  En uiteraard houden zij rekening met het budget! Daarnaast kan de coupeuse uw  bruidsjurk naar wens aanpassen.

Tijdens het event staan de dames van Fem op zaterdag en zondag voor u klaar met informatie over hun werkwijze en een greep uit de collectie bruidsjurken. Kom u vergapen aan al dat moois!

Neem contact op

Fast forward in vitaliteit

Het team van C-kracht behandelt spierblessures, gewrichtsproblemen en andere pijnklachten. Tevens bieden zij voedings- en suppletieadvies, personal training en lifestyle coaching.

Met zeer effectieve behandelingen op basis van revolutionaire inzichten en behandelmethoden zorgen Chris en zijn team voor opzienbarende resultaten: toename van kracht en snelheid, verbetering van functie, stabiliteit en bewegelijkheid, kortere herstelperiodes, verkleinde kans op nieuwe ongemakken en een optimalisatie van lichamelijke en sportieve prestaties.

Meer weten over C-Kracht? Zaterdagmiddag vertelt Chris graag wat zij voor u kunnen doen!

Neem contact op

De lijst om het schilderij

Dequino is een exclusief sieradenmerk,  gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van bruidssieraden.

Zij streven naar balans en passende sieraden voor iedere bruid, zonder de  aandacht van de bruid zelf af te leiden.  Een sieraad moet een logische  toevoeging zijn, als een lijst om een schilderij.

De Sieraden zijn vervaardigd met SWAROVSKI ELEMENTS stenen, kristallen kralen en parels van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle andere ornamenten zijn verzilverd en nikkel vrij.

Kijk op de website voor voorbeelden en kom zaterdag en zondag de sieraden in het echt bewonderen!

Neem contact op