MENUMENU

Rijvo nieuwe eigenaar Piet Butter installatietechniek

Rijvo nieuwe eigenaar Piet Butter installatietechniek

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar vandaag heeft Piet Butter Loodgieter & Installatietechniek uit Volendam zich officieel aangesloten bij Rijvo Interieur en afbouw. Met de toevoeging van het veelzijdige loodgieters- en installatiebedrijf zet Rijvo de volgende stap: alles voor wonen, werken, (af)bouwen en interieur onder één dak.

Piet Butter, directeur en eigenaar van Piet Butter BV heeft in Gerard Groot, directeur en eigenaar van Rijvo Interieur & afbouw, een waardig opvolger van zijn bedrijf gevonden. Niet alleen de manier waarop Gerard zaken doet spreekt hem aan, ook zijn toekomstvisie is een gedeelde visie.

De bedrijven van Gerard Groot zijn in korte tijd uitgegroeid tot een totaalpartner op het gebied van wonen, werken, bouwen en interieur. In 2020 wil Rijvo, van oorsprong een tegelzetbedrijf, in Purmerend het grootste bouw- en wooninspiratiecentrum in de regio zijn. “De overname van het bedrijf Piet Butter en het team van vakmannen, is een belangrijke stap richting ons doel voor 2020.” vertelt algemeen directeur Gerard Groot. Hij vervolgt: “Met de aanvulling van een veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf en hun kennis en ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers nóg meer uit handen nemen. Tegelijkertijd halen we ook kwaliteit van installatie, uitgebreide installatietechniek en kennis en ervaring van moderne vormen van energie in huis.”

Oprichter Piet Butter is ruim 43 jaar zelfstandig ondernemer en zijn allround loodgieters- en installatiebedrijf bestaat momenteel uit een team van negen vakkundige installateurs en loodgieters. De bekende rode bedrijfswagens rijden dagelijks naar projecten door heel Nederland. Sinds 2011 voert het team ook projecten uit in Duitsland en Marokko. Piet Butter: “Het team, onder leiding van Winfried Koning, krijgt dankzij deze overname de ondersteuning van een grotere organisatie en kan blijven doen waar zij goed in zijn.”

Sorry, het reactie formulier is op dit moment uitgeschakeld.