Nieuws

Rijvo Tegelhandel verder als totaalpartner Rijvo Interieur & Afbouw

Per 1 maart 2018 is Rijvo Interieur & Afbouw de nieuwe naam van Rijvo Tegelhandel. Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot totaalpartner op het gebied van wonen en interieur, mede door de overname van badkamerspecialist Topsanitair en het samenwerkingsverband met Emporio Lifestyle. Onder de naam Riant ontwikkelt het pand van Rijvo in Purmerend zich tot het belevings- en inspiratiecentrum voor wonen en interieur in de regio.

Riant in Purmerend wil een inspiratie tour zijn langs alle denkbare oplossingen voor het complete interieur, die geleverd en gebruiksklaar opgeleverd kunnen worden.

Al geruime tijd biedt de oorspronkelijke tegelhandel naast tegels ook badkamers, sanitair, stucwerk, verf, haarden en een shop-in-store op het gebied van lifestyle en design. Rijvo, TopSanitair en Emporio Lifestyle groeien gezamenlijk naar one-stop-interieurshop en turn-key bouwpartner voor zowel zakelijke relaties als consumenten. De naamswijziging Rijvo Interieur & Afbouw sluit logisch aan op de wens consumenten, vakmensen, aannemers en ontwikkelaars op één adres te inspireren voor het gehele interieur.

Alles op het gebied van interieur onder één dak

Algemeen directeur Gerard Groot van Rijvo: “Na alle uitbreidingen van ons bedrijf en assortiment de afgelopen jaren dekte de naam Rijvo Tegelhandel de lading niet meer”, waarmee Groot onder andere refereert aan tal van andere interieuroplossingen die reeds bij Rijvo verkrijgbaar zijn. “Daarom bouwen wij voortaan verder onder de naam Rijvo Interieur & Afbouw.”

Groot kondigde de plannen reeds in 2015 aan en de realisatie van de lang gekoesterde droom komt steeds dichter bij: alles op het gebied van interieur onder één dak met gebruiksklare woonoplossingen voor consumenten, vakmensen, aannemers en ontwikkelaars.

Inspiratie voor het complete interieur

Dankzij diverse samenwerkingen, overnames en shop in stores ontwikkelt het pand in Purmerend aan de Volume 6 zich onder de naam Riant tot het belevings- en inspiratiecentrum in de regio met duizenden vierkante meters aan interieuroplossingen en een ruim magazijn. De website Riant Online is de digitale vertaling van de fysieke belevingswereld in Purmerend: www.rijvo.nl.

Riant zal de komende jaren verder uitbreiden zowel wat betreft assortiment en diensten als samenwerkingspartners. Het doel is een inspiratietour te zijn langs alle denkbare oplossingen voor het complete interieur, die geleverd en gebruiksklaar opgeleverd kunnen worden. Van inspiratie en visualisatie tot realisatie en nazorg. En van interieurontwerp en -advies tot (af)bouw, interieurbouw en -decoratie.