Rijvo-Keukendesign
Nieuws

Rijvo nieuwe eigenaar Keukendesign Purmerend

De kogel is door de kerk, vanaf vandaag maakt Keukendesign Purmerend deel uit van Rijvo. Na de overname van onder andere Topsanitair en het samenwerkingsverband met Emporio lifestyle, is dit een volgende stap naar het einddoel: alles voor wonen en interieur onder één dak voor de particuliere en de zakelijke markt.

Rijvo begon ruim 20 jaar geleden als tegelhandel/ tegelzetbedrijf en breidt met de keukenzaak haar assortiment en dienstverlening uit. De keukenspecialist zit sinds 2013 op de eerste verdieping van Rijvo aan de Volume in Purmerend, de overname is een logische stap van directeur Gerard Groot in zijn visie om de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.“Het is een prachtige ruimte om in de toekomst zowel particuliere als zakelijke klanten te kunnen bedienen. En met de kennis, kunde en het netwerk van Keukendesign Purmerend zijn we weer een stap dichter bij een compleet inspiratiecentrum” aldus Groot. Het keukenassortiment wordt binnenkort uitgebreid met 2 luxe keukenmerken; een perfecte aanvulling op het huidige aanbod waar het kwaliteit, duurzaamheid en design betreft.

Omgebouwd tot één inspiratiecentrum

In 2020 wil Rijvo, in Purmerend, het grootste bouw- en wooninspiratiecentrum in de regio zijn. Het gebouw aan de Volume in Purmerend wordt momenteel omgebouwd tot één inspiratiecentrum. Groot: “De verwachting is dat we eind dit jaar klaar zijn met de 1e fase van de verbouwing, maar uiteraard zijn we gewoon geopend. Het werkgebied is afgeschermd zodat onze klanten en werknemers hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden”.

Naast tegels, sanitair, wand- en vloerafwerkingen en gashaarden heeft Rijvo interieuraccessoires in het assortiment. Daarnaast adviseren wij klanten ook op het gebied van stijl en zijn er adviseurs aanwezig om te helpen bij ontwerp en design. “Met deze verzameling van interieurexperts bieden wij een oplossing voor alle denkbare interieuroplossingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ontwikkelaars, aannemers, (interieur)architecten en installateurs”.

De uitvoering van de werkzaamheden wordt in eigen beheer uitgevoerd, wat voor alle partijen een groot voordeel oplevert qua planning en voorbereidingstijd ”. Binnenkort volgt meer nieuws over Rijvo keukendesign!