eggersmann keuken
Nieuws

Levertijden en prijsstijgingen

Beste klanten, potentiële klanten en volgers,

Graag brengen wij u op de hoogte van de langere levertijden die momenteel aan de orde zijn op materialen van keukens, badkamers en deuren. Deze langere levertijden zijn ontstaan door COVID en het daardoor ontstane tekort aan grondstoffen; met name hout, metaal, kunststof en elektronica voor apparatuur zijn heel slecht leverbaar. Door deze schaarste, en ook door de extreme prijsverhogingen op logistiek gebied, zijn deze materialen onderhevig aan flinke prijsstijgingen.  Dus bent u aan het oriënteren voor een nieuw interieur waar u graag z.s.m. van wilt genieten? Of betrekt u binnenkort uw nieuwe woning? Dan adviseren wij u niet té lang te wachten met het bestellen van de materialen. Hoe eerder u een order plaatst, hoe sneller wij kunnen bestellen en eventueel de montage kunnen inplannen. Door u op deze manier te informeren hopen wij teleurstellingen te kunnen voorkomen tijdens het aankooptraject. Om u een voorbeeld te geven: de levertijd van binnendeuren is momenteel 12-18 weken.

Om te oriënteren mag u natuurlijk altijd even binnenlopen of onze website bezoeken. Wilt u een offerte laten maken? Bel dan vooraf even naar 088 10 50 400 of mail naar [email protected]
Dan weten we dat u komt en is er een adviseur beschikbaar. Wij zijn tijdens de gehele zomervakantie open!

NB: In verband met de steeds stijgende grondstofprijzen, is de geldigheidsduur van offertes 30 dagen na dagtekening. Na ondertekening blijft de prijs geldig bij een geplande levertijd van 4 maanden na ondertekening. Wilt u de materialen later geleverd zien? Dan wordt de prijs na deze termijn opnieuw berekend.

Brochure afbeelding Download onze brochure