Bloemen, kunst, interieurdecoratie,
adviezen & styling

 

Emporio lifestyle is onderdeel van Rijvo Interieur en gesitueerd in de showroom van Rijvo in Purmerend. Naast de winkel met duizenden accessoires bent u bij Emporio ook op het juiste adres voor (zijden) bloemstukken en kunstplanten, die op uw wens worden samengesteld. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt zijn zij vernieuwend op het gebied van styling en decoratie. Van meubelen, kussens, bloemen en planten tot het geheel in kerstsfeer brengen van uw hotel, kantoor of winkel. Samen met onze partners zorgen zij voor elementen op maat zoals (epoxy)panelen, spiegels, standaards, zuilen en andere ‘kunst’ op maat.

Een unieke en inspirerende winkel die verschillende concepten samenbrengt: interieurontwerp, interieurdecoratie, bloemcreaties en creatieve kunst onder één dak. Emporio Lifestyle biedt echter ook een groot aanbod aan exceptionele lifestyle producten en bijzondere ‘one of a kind’ accessoires. Designproducten, maar ook populaire lifestyle- en huidverzorgingsproducten: Echte eye-catchers voor in uw huis!

 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Creativiteit, vakmanschap, pure passie en groene vingers
 • Interieurstyling op locatie
 • Voor de particuliere- en zakelijke markt

Het team van Emporio lifestyle bestaat uit drie spontane dames met een passie voor interieur. Ieder hebben zij hun eigen unieke eigenschappen die bijdragen aan het succes van Emporio Lifestyle.

Mariska is het creatieve brein; met een onbegrensde dosis creativiteit en opmerkzaamheid ziet zij meteen de mogelijkheden van een ruimte. Met een paar simpele handelingen maakt zij van een huis een thuis met een wauw-effect.

Klaartje heeft 10 jaar haar eigen bloemen- en plantenzaak gerund, en heeft bij Emporio haar stek gevonden in het zijden bloemen- en plantenatelier. Vertel Klaartje wat u wenst en zij maakt het voor u.

Karin is de stabiele factor in dit geheel. Zij is de spil in de shop, met oog voor detail op elk gebied zorgt zij voor de organisatie van alle interne zaken.

Naast een bezoek aan onze shop, kan Emporio op verzoek bij u thuis komen kijken en daarna specifiek op uw woning gericht inkopen.

Neem contact op

Abonnement voor bedrijf

Periodiek nieuwe items op tafel of receptie!

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor het periodiek stylen van uw :

 • Kantoor
 • Restaurant
 • Winkel

met bloemen, planten, decoratie en/of kerstartikelen.

Wilt u een frisse nieuwe look in uw bestaande pand? Of gaat u een nieuwe zaak starten? Samen met de interieurdesigners van Rijvo, maken wij een compleet plan van inrichting tot styling. Kom een keer vrijblijvend langs in Purmerend, de koffie staat voor u klaar!

Neem contact op

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking, tip, klacht of toelichting?
Vul onderstaand contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk op u terug.

  * = verplicht veld

  design woonaccessoires voor op de salontafel
  Neem de volledige inspiratietour