1. Home
  2. Specialisten
  3. Interieurontwerp

Van interieurontwerp tot realisatie

Een interieurontwerper volledig tot uw dienst

U ziet het al helemaal voor u. De inspiratie en ideeën zijn er, maar u zou deze graag eerst gevisualiseerd willen zien als totaalplaatje. Of wellicht heeft u nog geen idee, maar weet u wel heel sterk wat u niet wilt en welke stijl uw nieuwe interieur moet krijgen. Wij helpen u graag met het creëren van een totaalconcept. Van interieurontwerp en -advies tot realisatie en decoratie.

 

Uw ideeën zijn het uitgangspunt van waaruit onze interieurontwerpers hun expertise laten gelden. We maken een stappenplan voor u dat de basis vormt voor het daaropvolgende traject. Samen creëren we de woonruimtes van uw dromen. Kom gerust eens vrijblijvend langs in ons inspiratiecentrum waar u alle interieuroplossingen onder één dak kunt vinden en vergelijken. U kijkt uw ogen uit.

We luisteren naar uw woonwensen, leren uw stijl kennen en kunnen zo meedenken over het ontwerp van jouw interieur. Maak hier een afspraak met onze interieurontwerper.

Neem contact op

De dames van het wonen…

Onze interieurdesigners staan volledig tot uw dienst als het om ontwerp en inrichting gaat.  Laura en Angela helpen u graag als het gaat om het bij elkaar passen van kleuren en het kiezen van behang,  stoffen en woonmeubelen.

Krista is gespecialiseerd in het maken van totaalontwerpen voor woningen en kantoren, maar ook voor een keuken draait zij haar hand niet om.  Voor een ontwerp betaalt u het uurtarief van Krista, waarbij zij u vooraf een schatting van het totaal aantal uren geeft. Hoe meer u bij Rijvo uitgeeft, hoe minder u betaalt voor het ontwerp van Krista. Meer informatie over het inschakelen van Krista vindt u hier.

Mariska van Emporio Lifestyle kan vervolgens bij u thuis komen kijken hoe uw woning het beste gestyled kan worden door middel van bloemstukken, kunstplanten, schalen, vazen, one-of-a-kind items, kunst, decoratie of de juiste lamp op de juiste plaats.

Neem contact op

Loop virtueel door je nieuwe woonruimtes

Wil je een 3D ontwerp voor een compleet interieur of alleen een keuken, badkamer, tegelvloer of wand? Dat kan! Met de meest moderne software verwerken wij jouw en onze ideeën in een indrukwekkende 3D visualisatie. Wij presenteren foto-realistische visualisaties en/of animaties van het interieur van jouw dromen. Zo krijg je vooraf een realistisch beeld van kleur- en productkeuzes, vóórdat je overgaat tot de daadwerkelijke aanschaf ervan. Vraag naar de mogelijkheden in onze showroom, of maak een afspraak met onze interieurspecialisten. Klik hier voor de openingstijden van de showroom.

Neem contact op