interieurontwerp
  1. Home
  2. Specialisten
  3. Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp nodig? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het ontwerpen van een nieuwe woonkamer tot het creëren van een totaalconcept. Van woonkamer tot slaapkamer en van het toilet tot de keuken. Het is bij ons allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie en alle voorwaarden.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Een interieurontwerp begint met een eigen wens

Uw ideeën zijn het uitgangspunt van waaruit onze interieurdesigners hun expertise laten gelden. We maken een stappenplan voor u dat de basis vormt voor het daaropvolgende traject. Samen creëren we de woonruimtes van uw dromen. Kom gerust eens vrijblijvend langs in ons inspiratiecentrum waar u alle interieuroplossingen onder één dak kunt vinden en vergelijken. U kijkt uw ogen uit.

We luisteren naar uw woonwensen, leren uw stijl kennen en kunnen zo meedenken over het ontwerp van uw interieur. Maak hier een afspraak met onze interieurdesigners.

Neem contact op

Onze interieurdesigners staan volledig tot uw dienst als het om ontwerp en inrichting gaat.  Zij helpen u graag als het gaat om het bij elkaar passen van kleuren en het kiezen van behang,  stoffen en woonmeubelen.

Onze interieurdesigners

Steffy is gespecialiseerd in het maken van totaalontwerpen voor woningen en kantoren.  Ook is zij zeer bedreven in het ontwerpen van keukens. Voordat wij beginnen, bespreken we eerst de kaders waarbinnen wij gaan ontwerpen. Ook wordt vooraf een prijs afgesproken, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Angela heeft oog voor detail en is voor onze klanten een aanvulling bij het inrichten van een ruimte.  Zij is een kei in het  geven van advies als het gaat om verf, behang, kleuren en stoffen.

Maak hier een afspraak met onze interieurdesigners, of om meer informatie te vragen.

Neem contact op

3D interieurontwerp

Wilt u een 3D ontwerp voor een compleet interieur of alleen een keuken, badkamer, tegelvloer of wand? Dat kan! Met de meest moderne software verwerken wij uw en onze ideeën desgewenst in fotorealistische visualisaties en/of animaties. Zo krijgt u vooraf een realistisch beeld van kleur- en productkeuzes, vóórdat u overgaat tot de daadwerkelijke aanschaf ervan. Vraag naar de mogelijkheden in onze showroom, of maak een afspraak met onze interieurspecialisten. Klik hier voor de openingstijden van de showroom.

Interieur laten ontwerpen?

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen die een interieurontwerp op maat bieden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een afspraak bij ons in de showroom worden alle ideeën en voorwaarden doorgenomen.

Neem contact op