badkamerspecialist
  1. Home
  2. Specialisten
  3. Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Badkamerspecialist nodig? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droombadkamer. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van droombadkamers. Kom eens langs in onze showroom waar er diverse badkamers worden getoond. Hier kunt u zelf inspiratie op doen of advies krijgen van onze medewerkers.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Topsanitair van een badkamer­specialist

We beschikken over diverse badkamer­specialisten met 20 jaar ervaring in het creëren van droom­badkamers. Desgewenst verzorgen wij het complete traject van het ontwerpen en visualiseren tot het realiseren en afvoeren van afval. Wij komen de oude situatie van de badkamer geheel vrijblijvend bij je opnemen, zodat we goed zijn voorbereid. Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking en vrijblijvend advies.

Onderscheid door totale ontzorging

In onze regio wij al jarenlang bekend als dé badkamerspecialist. Om deze reden zijn we een zowel hele trotse als dankbare badkamerspecialist. Trots op het feit dat wij uitsluitend topkwaliteit (kunnen) leveren en dankbaar dat dit tevens als zodanig (h)erkend wordt in onze omgeving. De allerbeste badkamers, precies op maat en geheel volgens wens. Van ontwerp en advies tot oplevering en nazorg: zorgeloze zekerheid gegarandeerd. En dit alles onder één dak geregeld.

Neem contact op

Ruim assortiment badkamers

In ons assortiment zul je de beste en mooiste badkamers aantreffen. In zowel traditionele als moderne uitvoeringen, want we houden alle trends nauwlettend in de gaten. Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze showroom waar we onze kennis graag met je delen. We zijn top prijs-/­kwaliteit­verhouding, top in duurzaamheid en afwerkingsniveau. Wij leveren alleen producten waar we zelf achter staan en waar we, indien er onverhoopt toch iets mee is in de toekomst, met een gerust hart op terug kunnen vallen.

Heb je wegens ouderdom, een beperking of handicap meer behoefte aan gemak en veiligheid? Informeer dan naar onze selectie senioren badkamers.

Kwaliteit voorop

Natuurlijk wil je jarenlang genieten van je nieuwe badkamer. Wij leveren daarom uitsluitend A-merken welke zich reeds hebben bewezen hebben. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je overtuigen. Je kunt hier deze degelijke en duurzame kwaliteit ‘eigenhandig’ ervaren.

Showroom afspraak met een badkamerspecialist

Vanuit onze showroom wandel je met hetzelfde gemak langs tal van interieuroplossingen, want we beschikken niet alleen over sanitair en complete badkamers, maar tevens over tal van tegelsoorten, verfsoorten, vloeren, stucwerk, accessoires en meer. Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Badkamer visualisatie & realisatie

We zijn ons ervan bewust dat elk huis uniek is en iedereen z’n eigen wensen heeft. Onze deskundigen verzorgen het exclusieve ontwerp van je nieuwe badkamer. Precies afgestemd op jouw huis en situatie. Maatwerk in optima forma, waarbij met alles rekening wordt gehouden.

Na een gratis intakegesprek, waarin wij goed luisteren naar je wensen, maken wij een digitale 3D-impressie van het ontwerp. Op basis daarvan kan jouw droombadkamer stap-voor-stap worden gerealiseerd. We hebben in de afgelopen decennia al meer dan 1000 badkamers en evenveel exclusieve designs verzorgd. Wij tonen je graag inspirerende voorbeelden en zijn benieuwd naar je ideeën!

Desgewenst inclusief persoonlijke rondleiding, 3D interieurontwerp & virtual reality check!

Neem contact op

Neem contact op met een badkamerspecialist

Bent u overtuigd van de meerwaarde die Rijvo kan bieden bij het samenstellen van uw droombadkamer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze badkamer specialisten.

Neem contact op