sierlijst
  1. Home
  2. Wanden
  3. Sierlijsten

Sierlijsten

Sierlijsten kopen en laten aanbrengen? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van interieur en kunnen u alles van A tot Z bieden. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een afspraak of kom een keer langs in onze showroom.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Waarom een sierlijst?

Wanden zijn de begrenzing van uw ruimtes. Ze kunnen onzichtbaar aanwezig zijn of de ruimte bepalen. Rijvo is dealer van Orac Decor, een fabrikant van onder andere sierlijsten, lambrisering, wandlijsten, sierlijsten en decoratieve wandelementen. Met Orac geef je diepte en structuur aan een wand. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een brochure bij ons aan, of een staal. Uiteraard kunnen onze adviseurs u ook overal mee helpen. En wij kunnen alles ook voor u installeren als u dat wilt, en daarna voorzien van een mooie kleur! Vraag ons naar de mogelijkheden.

New classics collectie sierlijsten

Met de New Classics collectie vertaalt Orac Decor® de klassieke grandeur naar hedendaagse interieurs. In een kleine kamer of in een imposante hal. Door middel van een lambrisering, sierlijsten, bijhorende plinten en/of indirecte verlichting: creëer uw klassieke interieur met een eigentijdse uitstraling.

We kunnen veel zeggen over wandlijsten en profielen, maar één ding is zeker: ze maken of kraken een interieur. Goed toegepast, brengen ze het interieur perfect in balans en geven ze de kamer karakter en symmetrie. Wordt er echter geen rekening gehouden met de juiste verhoudingen, dan hebben ze het tegengestelde effect en is de balans in de kamer ver te zoeken. Gelukkig meten onze adviseurs het helemaal voor u uit en brengen wij het ook aan als u dat wenst. Met onze verflijn van Pure & Original brengen we het daarna in elke gewenste kleur!

De concepten Heritage, Noblesse, Manoir en Ba’rock geven elk op hun eigen manier de luxe uitstraling die het adellijke leven in de achttiende eeuw zo kenmerkt.

Neem contact op

3D wandelementen voor ieder interieur

3D Wall Covering met repeterend design is trending! Het voegt extra design en dimensie toe aan een ruimte en creëert een breed scala aan opportuniteiten om je interieur te personaliseren. Daarom introduceert Orac Decor® 3 varianten, ontworpen door Orio Tonini, om uw eigen stijl en persoonlijkheid op een budgetvriendelijke manier tot uiting te brengen. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan, zodat er geen begin en eind meer zichtbaar is.

De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Daarnaast hebben ze bewezen positieve thermische en akoestische eigenschappen. Een wand met 3D elementen absorbeert tot 25% van een conversatie!

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items