krijtverf rood in slaapkamer van pure and original
 1. Home
 2. Wanden
 3. Krijtverf

Krijtverf

Krijtverf laten aanbrengen in uw woning? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Rijvo is hét adres op het gebied van wandafwerking. En dan vooral de unieke en design afwerkingen. Krijtverf is een toepassing die steeds vaker wordt gebruikt in woningen, met name door de stijlvolle uitstraling. Rijvo is Stardealer van Pure & Original. Bent u benieuwd hoe dit in uw woning zou staan? Neem dan vrijblijvend eens contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleur. Wilt u meer informatie over krijtverf? Lees dan gerust door. Wij leggen het graag aan u uit.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is krijtverf?

Krijtverf is het beste te omschrijven als een poederachtige verf met een matte uitstraling. Deze poederverf wordt op een speciale manier, door middel van een kwast, aangebracht.  Het effect dat hierdoor gecreëerd wordt, zorgt voor de unieke uitstraling.

Verschil tussen kalkverf en krijtverf

Kalkverf en krijtverf zijn beiden bekende termen. Daarbij worden ze ook regelmatig door elkaar gehaald. Het zijn echter twee totaal verschillende soorten verf. Krijtverf heeft een egale, matte uitstraling. Kalkverf heeft eveneens een matte uitstraling, maar bevat kleurnuances.

(Fotografie: Iris Floor)

Neem contact op

Typische kenmerken en voordelen

Krijtverf heeft typische kenmerken. Dit komt onder andere door de samenstelling van het product en de speciale manier waarop het wordt aangebracht. Graag zetten wij de belangrijkste kenmerken voor u op een rij:

 • Korte droogtijd
 • Matte uitstraling
 • Geurloos
 • Milieuvriendelijk
 • Gemaakt op waterbasis
 • Poederachtige uitstraling
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Fluweel zachte uitstraling

Overal toepasbaar

Naast bovenstaande kenmerken is krijtverf ook op diverse ondergronden toepasbaar:

 • Stuc wanden
 • (Vlies)behang
 • Geschilderde wanden

(Fotografie: Dorien Ceulemans)

 

Neem contact op

Krijtverf kleuren

Het fijne van krijtverf is dat deze in hel veel kleuren verkrijgbaar is. Rijvo is dealer van Pure & Original. De krijtverf producten van Pure & Orginal worden gezien als de beste van dit moment. Houdt u van diepe tinten? Of koele/warme tinten? Of wellicht een combinatie hiervan? Alles is mogelijk. Wilt u de kleurmogelijkheden van krijtverf op uw gemak bekijken? Bekijk dan hier onze kleurchips , of kijk op deze pagina van Pure & Original voor meer informatie.

Via [email protected] kunt u ook een kleurenkaart opvragen; wij sturen u dan de complete kleurenkaart van Pure & Original toe. Of maak vrijblijvend een afspraak, zodat u het met eigen ogen kan bewonderen.

(Fotografie: Margareth de Lange)

Neem contact op

Krijtverf aanbrengen?

Wilt u krijtverf laten aanbrengen? Laat dit dan doen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze unieke mogelijkheid voor de afwerking van wanden. En daarvoor moet u bij Rijvo zijn. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Dit kunt u doen door een afspraak te maken via ons contactformulier of te bellen naar 088-1050400. De koffie staat klaar.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items