1. Home
  2. Wanden
  3. Kalkverf

Kalkverf

Kalkverf aanbrengen in uw woning? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Wij zijn een officiële dealer van Pure & Original dat bekend staat om haar prachtige verfproducten. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om u advies te geven over het product en het juiste kleurgebruik.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is kalkverf?

Kalkverf is een van de oudste verfsoorten die we kennen. Het product kalkverf is een natuurproduct en 100% milieuvriendelijk. Het heeft een poederige en zachte structuur en is gekleurd met natuurlijke pigmenten. Deze elementen zorgen voor een warme sfeer in uw woning. Het is dan ook logisch dat het om deze redenen heel vaak gebruikt wordt voor de afwerkingen van wanden.

(Fotografie: Iris Floor)

Neem contact op

Voordelen van kalkverf

  • Bacterie- en schimmelwerend
  • Hygiënisch
  • Brandvertragend
  • Unieke uitstraling
  • 100% mineraal
  • Waterdamp doorlatend
  • Ademend materiaal

Kalkverf heeft helaas ook wat nadelen. Beschadigingen zijn niet simpel bij te werken; de hele muur moet dan opnieuw. En door het ruwere oppervlak en de open structuur is het ook  gevoeliger voor vuil.

(Fotografie: Iris Floor)

Neem contact op

Kalkverf kleuren

Wil je jouw woonkamer voorzien van een nieuwe mooie kleur? Dan is kalkverf dé oplossing. Kalkverf is beschikbaar in 165 kleuren. Kijk hier voor alle kleuren!

Bij Rijvo werken we samen met Pure & Original. Wilt u een kleurenkaart van Pure & Original ontvangen  Via [email protected] kunt u een kleurenkaart opvragen; wij sturen u dan de complete kleurenkaart van Pure & Original toe. Of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact op

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar kalkverf? Kom het dan met eigen ogen bewonderen. In onze showroom vindt u alles op het gebied van wandafwerking en verf. Maak vrijblijvend een afspraak , of kom eens langs in de showroom. De openingstijden en ons contactformulier vind u op onze contactpagina.

(Fotografie: Jansje Klazinga)

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items