exclusief behang
  1. Home
  2. Wanden
  3. Exclusief behang

Exclusief behang

Exclusief behang wordt gemaakt van luxe  materialen en heeft hierdoor een exclusieve uitstraling. De textuur en details in het behang zorgen ervoor dat het onderscheidend is van normale soorten behang. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met onze afdeling wonen,  of kom vrijblijvend langs in onze showroom. We helpen u graag.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Exclusief behang is weer helemaal hot

Behang is weer helemaal hip op dit moment. En waarom zou u dan niet kiezen voor exclusiviteit? Met exclusief behang haalt u de klasse in huis die zorgt voor een unieke uitstraling. Glamora is één van de merken die we bij Rijvo aanbieden. Dit behang wordt op maat gemaakt voor afmeting van uw wand, zodat de print optimaal tot zijn recht komt. Kijk hier voor meer informatie over Glamora behang.

Daarnaast zijn wij ook dealer van (onder andere) Arte behang en Daisy James wallpapers.

Neem contact op

Eigenschappen van luxe behang

Luxe behang is gemaakt van stevig materiaal. Het is makkelijk aan te brengen, scheurt niet, het is afwasbaar, het absorbeert geluid en het isoleert.

Als u na verloop van tijd een nieuwe print op de muur wilt, is het simpel te verwijderen zonder achterblijvende lijmresten en/of beschadigingen.

Neem contact op

Behang voor in de badkamer

Terug van weggeweest: behang in de badkamer! Maar dan wel op een manier die alle verwachtingen overtreft. GlamFusion van het Italiaanse merk Glamora is op alle fronten iets bijzonders. De wandbekleding is speciaal ontworpen voor natte omgevingen – zoals badkamers of de wellnessruimtes. Maar ook in de keuken en op de wand in horecagelegenheden.

GlamFusion is na twee jaar testen en onderzoeken in 2018 gelanceerd. Dankzij zijn revolutionaire eigenschappen waardoor het bestand is tegen hoge chemische, fysische en thermische spanningen, is GlamFusion een geavanceerd product in vergelijking met traditionele coatingoplossingen.

Neem contact op

exclusief behang
Bekijk alle inspiratie items