betonlook
  1. Home
  2. Wanden
  3. Betonlook

Betonlook

Wilt u een betonlook muur in de woonkamer? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. In onze showroom vindt u alle huidige trends op het gebied van afwerking voor wanden. Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is met betonlook? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord. Wilt u meer informatie over wat betonlook precies inhoudt? Lees dan gerust verder. We leggen het graag aan u uit.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is betonlook?

Veel mensen zetten hun vraag bij de definitie van betonlook. Is het een manier van stucwerk? Is het een benaming voor een bepaalde uitstraling? Wij brengen daar duidelijkheid in. Om te beginnen is betonlook een soort verzamelnaam voor alles wat een betonnen uitstraling heeft. Denk hierbij aan een wand van betonlook tot een aanrechtblad met een betonlook uitstraling. Daarnaast valt deze manier van wandafwerking onder de categorie stucwerk. Voor het beste resultaat dient het te worden aangebracht door een vakman.

Neem contact op

Eigenschappen van betonlook

  • Stoere- en natuurlijke uitstraling
  • In alle ruimtes toepasbaar
  • Eenvoudig afneembaar
  • Geen zichtbare naden

Door een extra afwerking, een sealer of wax, kan de wand waterdicht worden afgewerkt, waardoor het ook in natte ruimtes een perfecte afwerking geeft.

Neem contact op

Betonlook muur in de woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle afwerking voor wanden is betonlook één van de beste opties. Betonlook valt in het duurdere segment van wandafwerking, maar daar krijgt u dan ook wat moois voor terug. De uitstraling van een betonlook wand is namelijk industrieel en zeer modern. Je ziet een betonlook dan ook vaak in woningen bijvoorbeeld in combinatie met een strakke witte muur. Betonlook is dus eindeloos te combineren.

Toepassingen betonlook

Het fijne van betonlook is dat het overal toepasbaar is, ook in natte ruimtes zoals een wc of douche. Ook wordt het steeds vaker toegepast in keuken en woonkamer. Kortom,  betonlook is óveral toepasbaar.

 

Neem contact op

Betonlook vloer

Een betonlook vloer zorgt voor een bijzondere uitstraling in elke ruimte. Stoer en industrieel. Deze manier van vloerafwerking is een echte trend op dit moment. Veel vaker worden woningen en kantoren afgewerkt met betonlook. Het kan worden toegepast bij verschillende interieurstijlen en in diverse kleuren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat dit aansluit bij uw interieur.

Een betonlook op de vloer kan worden gecreëerd door een gietvloer af te werken in betonlook, afwerking met epoxy, met een speciaal mengsel dat ook voor wanden wordt gebruikt óf door een vloertegel met de uitstraling van beton.

Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste soort en kleur bij uw nieuwe of huidige interieur.

Neem contact op