Wanden

De wanden in uw huis of kantoor zijn op diverse manieren af te werken. In ons inspiratiecentrum vindt u een prachtig assortiment aan duurzame verfsoorten, exclusief behang (ook watervast en toepasbaar in natte ruimtes) en betonlook stucwerk.

Krijtverf, kalkverf en betonlook  zijn de laatste jaren erg in trek en aan deze behoefte hebben wij gehoor gegeven. De natuurlijke pigmenten bij de marrakech walls van Pure & Original geven een prachtige uitstraling aan de wanden in uw woning. Aangebracht door onze professionals (en eventueel gecombineerd met het stucwerk in dezelfde kleur) maakt dit het verschil tussen een huis en een thuis. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

 

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Betonlook stucwerk is er voor (vak)mensen die iets willen creëren van blijvende waarde en schoonheid. We bieden hoogwaardige middelen en materialen voor vloer- en wandafwerking. Met een ongeëvenaarde kwaliteit en zorgvuldigheid bij het mengen van duurzame producten. Onze producten creëren een prachtige betonlook in vrijwel iedere gewenste kleur.
Ze zijn bedoeld en samengesteld om aangebracht te worden door professionals op nagenoeg ieder oppervlak.

Onze kleuren matchen 100%  met de verfkleuren van Pure & Original, waardoor eenheid in een woning kan worden gecreëerd.

Met de gordijnstoffen van Inside blinds in dezelfde tinten, kunnen wij een geheel op elkaar afgestemd interieur voor u samenstellen.

Neem contact op

Warm en geluiddempend

Behang is weer helemaal in de mode en met trots presenteren wij dan ook de uitgebreide creatieve behangcollecties van onder andere Glamora.
Glamora is een jong en avontuurlijk Italiaans bedrijf dat muurbekleding beschouwt als een nieuw expressiemiddel, waar kunst en design, vakmanschap, digitale technologie en innovatieve trends samenkomen. Glamora is behang dat een verhaal vertelt, emoties oproept en fascineert. En dit alles in een duurzame kwaliteit.

Glamora is een nieuwe manier van verbeelden, bedekken en bewonen van de ruimte. Elk ontwerp is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vinyl behang, maar ook als revolutionair waterdicht douche- en badkamerbehang.  Glamora behangafbeeldingen zijn gepersonaliseerd zodat ze perfect passen in iedere ruimte bij de kleuren van de vloeren, muren en meubels.

Heb je vragen over Glamora behang?  Of wil je het eens in het echt bekijken? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om het collectieboek in te zien en onze interieurdesigners te vragen om meer informatie.

Neem contact op

Pure & Original

Rijvo heeft haar werkterrein verbreed met de introductie van Pure & Original verf en lak voor particulier én professioneel gebruik.
Een uitgebreide collectie van bijzondere verfsoorten en lakken. Sfeervol, stijlvol en gemaakt met respect voor mens en natuur. De beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten leveren de meest rijke kleuren, welke zo typerend zijn voor de gehele Pure & Original collectie.

Wie houdt van oorspronkelijke, stijlvolle soberheid komt vanzelf uit bij de verfcollectie van Pure & Original. De natuurlijke, ecologisch verantwoord geproduceerde binnen- en buiten verven geven uw huis de allure die het verdient. De toepassingen zijn eindeloos, niet in de laatste plaats omdat alle verf en lak van Pure & Original verkrijgbaar is in ruim 140 kleuren.

Kom eens langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag het aan één van onze interieurspecialisten. Klik hier om contact op te nemen.

Neem contact op

Kalkverf muur

Kalkverf is een van de oudste verfsoorten die we kennen. Het product kalkverf is een natuurproduct en 100% milieuvriendelijk. Het heeft een poederige en zachte structuur en is gekleurd met natuurlijke pigmenten.

Bekijk alles over kalkverf.

Neem contact op

Krijtverf muur

Krijtverf kun je het beste  omschrijven als een poederachtige verfsoort dat een matte uitstraling heeft. Deze poederachtige verf wordt op een speciale manier, door middel van een kwast, aangebracht.

Bekijk alles over krijtverf.

Neem contact op

Marrakech Walls

Een mooie kleur voor op de wanden, denk dan eens aan de Marrakech walls van Pure & Original. Marrakech walls is een verf voor binnen met een sensuele en luxe uitstraling. Het is 100% mineraal en milieuvriendelijk.

Bekijk alles over Marrakech Walls.

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour