Wanden

De wanden in uw huis of kantoor zijn op diverse manieren af te werken. In ons inspiratiecentrum vindt u, naast wandtegels, een prachtig assortiment voor op de wand. Denk dan aan duurzame verfsoorten, exclusief behang (ook watervast en toepasbaar in natte ruimtes), betonlook stucwerk.

Diverse soorten verf zoals krijtverf, kalkverf en betonlook, zijn de laatste jaren erg in trek en aan deze behoefte hebben wij gehoor gegeven. De natuurlijke pigmenten bij de Marrakesh walls van Pure & Original geven een prachtige uitstraling aan de wanden in uw woning. Aangebracht door onze professionals maakt dit het verschil tussen een huis en een thuis. Het kan eventueel gecombineerd worden met het stucwerk in dezelfde kleur. Vraag onze experts naar de mogelijkheden zodat u een stijlvolle badkamer, keuken of andere ruimte kunt realiseren.

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Duurzame wanden

Betonlook stucwerk is er voor (vak)mensen die iets willen creëren van blijvende waarde en schoonheid. Wij bieden hoogwaardige middelen en materialen voor vloer- en wandafwerking. Onze producten creëren een prachtige betonlook in vrijwel iedere gewenste kleur.
Ze zijn bedoeld en samengesteld om aangebracht te worden door professionals op bijna ieder oppervlak.

Onze kleuren matchen 100%  met de verfkleuren van Pure & Original, waardoor eenheid in een woning kan worden gecreëerd.

Met de gordijnstoffen van Inside blinds in dezelfde tinten, kunnen wij een geheel op elkaar afgestemd interieur voor u samenstellen.

Neem contact op

Wanden met exclusief behang

Behang is weer helemaal trendy en met trots presenteren wij dan ook de uitgebreide creatieve behangcollecties van onder andere Glamora, Arte en Daisy James.

Glamora is een jong en avontuurlijk Italiaans bedrijf dat muurbekleding beschouwt als een nieuw expressiemiddel, waar kunst en design, vakmanschap, digitale technologie en innovatieve trends samenkomen. Glamora is behang dat een verhaal vertelt, emoties oproept en fascineert. En dit alles in een duurzame kwaliteit.
Het is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vinyl behang, maar ook als revolutionair waterdicht douche- en badkamerbehang. Glamora behangafbeeldingen zijn gepersonaliseerd zodat de print perfect past in iedere ruimte.

Heeft u vragen over behang? Mail dan naar onze woonafdeling. Wilt u het eens in het echt bekijken? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om het collectieboek in te zien en onze designers te vragen om meer informatie. Kijk hier voor meer soorten behang.

Neem contact op

Pure & Original

Rijvo heeft haar werkterrein verbreed met de introductie van Pure & Original verf en lak voor particulier én professioneel gebruik.
Een uitgebreide collectie van bijzondere verfsoorten en lakken. Sfeervol, stijlvol en gemaakt met respect voor mens en natuur. De beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten leveren de meest rijke kleuren, welke zo typerend zijn voor de gehele Pure & Original collectie.

Wie houdt van oorspronkelijke, stijlvolle soberheid komt vanzelf uit bij de verfcollectie van Pure & Original. De natuurlijke, ecologisch verantwoord geproduceerde binnen- en buiten verven geven uw huis de allure die het verdient. De toepassingen zijn eindeloos, niet in de laatste plaats omdat alle verf en lak van Pure & Original verkrijgbaar is in ruim 140 kleuren. U kunt een gratis kleurenkaart via de mail aanvragen, of kom de kaart in onze showroom ophalen.

Kom eens langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag het aan één van onze interieurspecialisten.

Neem contact op

Kalkverf muur

Kalkverf is een van de oudste verfsoorten die we kennen. Het product kalkverf is een natuurproduct en 100% milieuvriendelijk. Het heeft een poederachtige, zachte structuur en is gekleurd met natuurlijke pigmenten.

Neem contact op

Krijtverf muur

Krijtverf kunt u het beste  omschrijven als een poederachtige verfsoort met een matte uitstraling. Deze verf wordt op een speciale manier, door middel van een kwast, aangebracht.

Neem contact op

Marrakech Walls

Wilt u een mooie afwerking voor op de wanden? Denk dan eens aan de Marrakech walls van Pure & Original. Marrakech walls is een verf voor binnen met een luxe uitstraling. Het is 100% mineraal en milieuvriendelijk.

 

Neem contact op

Kroonlijsten

Wanden zijn belangrijk om de uitstraling van een ruimte te bepalen. Daarom bieden we bij Rijvo sierlijsten en andere decoratieve wandelementen om dit compleet te maken. Hiervoor gebruiken wij de prachtige producten van Orac Decor.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items