laminaat vloer in keuken
  1. Home
  2. Vloeren
  3. Laminaat vloer

Laminaat vloer

Wilt u een laminaat vloer kopen voor uw woning? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Onze vloerspecialisten blinken uit in het ontwerpen van de mooiste vloeren zoals PVC, Hout en laminaat. Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is om een huiselijke sfeer te creëren in uw nieuwe of huidige woning. Laat u daarom adviseren door één van onze specialisten, zodat u kiest voor de juiste vloer. Kom geheel vrijblijvend eens langs in onze showroom om te kijken wat op dit moment de huidige trends zijn op het gebied van laminaat vloeren.

 

Over laminaat

Laminaat wordt in veel huishoudens gebruikt. Dit gebeurd al sinds de jaren ’70. Sinds die tijd is de ontwikkeling en productie van materiaal steeds beter en beter geworden. Hierdoor is laminaat een hoogwaardig product geworden, dat door veel mensen gekozen wordt als vloerbedekking voor de woonkamer. Ook voor de bovenverdieping is laminaat steeds populairder.

Neem contact op

Kleurmogelijkheden

Het fijne van een laminaat vloer is dat het in diverse kleuren beschikbaar is. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben wij een overzicht gemaakt van alle kleuren die voor een laminaat vloer beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u in onze showroom natuurlijk ook diverse complete vloeren bewonderen.

  • Eiken
  • Rood
  • Blauw
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit
  • Zwart

Neem contact op

Kom vrijblijvend langs in de showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een laminaat vloer? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze vloerspecialisten. Zij zullen u adviseren over de laatste trends op het gebied van laminaat. Welke kleur en structuur het beste voor uw woning is. Het is natuurlijk belangrijk dat het resultaat één geheel wordt met de gehele inboedel. Een afspraak maakt u geheel vrijblijvend via ons contactformulier of telefonisch op 088-1050400

Neem contact op