Veelzijdige collectie vloeren

Bent u op zoek naar een vloer in uw woning? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Een vloer is ontzettend belangrijk voor de stijl en sfeer in huis. Een juiste keuze maken is daarom van essentieel belang, u loopt er tenslotte elke dag op en het is een blikvanger in de woning. In ons inspiratiecentrum treft u een breed assortiment aan woonvloeren waaronder tegelvloeren en, PVC-, laminaat- en houten vloeren. Als specialist in vloeren geven wij u graag een deskundig advies over de beste vloer voor uw interieur. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom. Dan bekijken we samen met u alle mogelijkheden.

PVC vloeren

Een vloer met uitstraling

Als u op zoek bent naar een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen maar met het gemak van kunststof, dan raden we een PVC vloer aan. Deze vloer is de laatste jaren een enorme trend. Op zich niet zo gek, gezien de gouden combinatie van het gemak met de uitstraling van populaire woonvloeren.  De PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende designs. We ontvangen u graag in onze showroom waar u met onze vloerspecialist van gedachte kunt wisselen.

Voordelen van PVC

PVC vloeren staan bekend om vele voordelen. Zo is PVC erg onderhoudsvriendelijk, slijtvast en zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien is een PVC vloer geluids- en warmte-isolerend, vochtbestendig, zeer hygiënisch en erg duurzaam. Dit alles maakt PVC dan ook geschikt voor iedere woning.

 

Neem contact op

Laminaat vloeren

Hoogwaardige kwaliteit

De laminaatvloer heeft enorm aan populariteit gewonnen. Niet heel verrassend, want door de vele soorten en kwaliteiten is er tegenwoordig een heleboel mogelijk met laminaat. Verbeterde productietechnieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van een echt houten vloer te onderscheiden is. Van knoesten tot nerven of zelfs spijkergaten, het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Van een antieke uitstraling, een steendesign of een fantasiedecor, de diversiteit is enorm.

Ontdek meer over laminaat vloeren

Een laminaatvloer is nagenoeg op iedere ondergrond aan te brengen en meestal wordt de ondervloer van tevoren geëgaliseerd met een onderlaag die vochtwerend is en een isolerende werking heeft. Laminaat is eenvoudig in onderhoud; regelmatig stofzuigen en dweilen met een neutrale reiniger is voldoende om de laminaatvloer mooi schoon te houden. Overige voordelen van laminaatvloeren zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch en kleurecht. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Neem contact op

Houten vloeren

 

Neem contact op

Neem de volledige inspiratietour