MENUMENU

Veelzijdige collectie vloeren

Vloeren met uitstraling

Vloeren zijn er in diverse vormen en uitvoeringen. In de samenstelling en uitstraling zitten veel verschillen. Elk type vloer heeft daarbij een eigen karakter. Je vloer is ontzettend belangrijk voor de stijl en sfeer in je huis. De keuze van een juiste vloer is daarom van essentieel belang, je loopt er tenslotte elke dag op en het is een blikvanger van je woning. In ons inspiratiecentrum tref je een breed assortiment aan woonvloeren waaronder tegelvloeren, gietvloeren, PVC- en laminaat vloeren. Gespecialiseerd in vloeren geven wij je graag een deskundig advies over de beste vloer voor jouw interieur.

Voor iedere ruimte is er een perfecte oplossing

Rijvo | Laminaat

De basis van je huis

De inrichting van je huis is vaak afhankelijk van de vloer. Naast bijvoorbeeld laminaat of tegels is een gietvloer één van de vele mogelijkheden om de basis van je huis te leggen. Met een gietvloer wordt er een open effect gecreëerd doordat alle ruimtes met elkaar worden verbonden. Naast dat een gietvloer een prachtige eenheid vormt, heeft een gietvloer ook nog vele andere voordelen.

 

Voordelen van een gietvloer

Het voordeel van een PU-gietvloer is dat het verend is en in nagenoeg alle kleuren leverbaar. Een gietvloer is daarnaast ook volledig naadloos en vlak. De vloer is volledig waterdicht, makkelijk schoon te maken en de elasticiteit zorgt ervoor dat de vloer erg comfortabel loopt. Een gietvloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming en werkt brandvertragend.  Bij een gietvloer kun je zelf de stijl bepalen en zo een eigen ontwerp laten aanbrengen. Wij geven je graag meer informatie over de verschillende type gietvloeren.

Een vloer met uitstraling

Als je op zoek bent naar een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen maar met het gemak van kunststof, dan kunnen we een PVC vloer aanraden. Het leggen van deze vloer in huizen is de laatste jaren een enorme trend. Op zich niet zo gek gezien de gouden combinatie van het gemak met de uitstraling van populaire woonvloeren. Zelfs de houtnerven in PVC-vloeren lijken voelbaar. De PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende designs. We ontvangen je graag in onze showroom waar je met onze vloerspecialist van gedachte kunt wisselen.

 

Voordelen van PVC

PVC vloeren staan bekend om vele voordelen. Zo is PVC erg onderhoudsvriendelijk, slijtvast en zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien is een PVC vloer geluids- en warmte-isolerend, vochtbestendig, zeer hygiënisch en tot slot is de vloer erg duurzaam. Dit alles maakt PVC dan ook geschikt voor iedere woning.

Laminaat vloeren van hoogwaardige kwaliteit

De laminaat vloer heeft enorm aan populariteit gewonnen en is momenteel product marktleider in de totale vloerenbranche. Niet heel verrassend, want door de vele soorten en kwaliteiten is er tegenwoordig een heleboel mogelijk met laminaat. Verbeterde productietechnieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van een echt houten vloer te onderscheiden is. Van knoesten tot nerven of zelfs spijkergaten, het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Van een antieke vloer uitstraling, een steendesign of een fantasie decor, de diversiteit is enorm.

 

Ontdek meer over laminaat vloeren

Een laminaatvloer is nagenoeg op iedere ondergrond aan te brengen en meestal wordt de ondervloer van tevoren geëgaliseerd met een laminaat onderlaag die tevens vochtwerend is en een isolerende werking heeft. Laminaat is eenvoudig in onderhoud; regelmatig stofzuigen en dweilen met een neutrale reiniger is voldoende om de laminaatvloer mooi schoon te houden. Overige voordelen van laminaatvloeren zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch en kleurecht. Bovendien is een laminaatvloer door handige doe-het-zelvers redelijk makkelijk zelf te leggen. We ontvangen je graag in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken.

Kom gauw eens langs in onze showroom