landelijke keuken
  1. Home
  2. Keukens
  3. Landelijke keuken

Landelijke keuken

Een landelijke keuken zorgt voor een authentieke uitstraling in uw woning. Het zorgt voor warmte en gezelligheid. En dat is precies wat u nodig heeft voor een sfeervol interieur. Laat u inspireren door één van de landelijke keukens in onze showroom. Of maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenspecialisten. Zij kunnen advies op maat bieden, zodat uw keuken aansluit bij het huidige- of het nieuwe interieur. Wilt u ook een bijkeuken in deze interieurstijl laten omtoveren? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Al méér dan 20 jaar zijn we expert op het gebied van het ontwerpen van diverse keukens in een landelijke stijl.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Een landelijke keuken zorgt voor sfeer

Met een landelijke keuken haalt u de sfeer van vroeger in huis. Dit soort keukens wordt dan ook vaak een ‘nostalgische keuken’ genoemd.

Door de jaren heen zijn landelijke keukens enorm populair geworden. En wij begrijpen wel waarom. Steeds meer mensen kiezen ervoor omdat het voor een knusse, warme sfeer zorgt.

Wat is een landelijke keuken?

Veel mensen denken dat een landelijke keuken bij een landelijk huis- of inrichting hoort, maar ook voor een nieuwbouwwoning verkiest men steeds vaker een nostalgische keuken boven een design keuken.

Als u liever geen vrijstaand fornuis of een schouw in de keuken wilt, maar de sfeer van landelijk trekt u wel aan, dan kan een mix tussen landelijk en modern gemaakt worden. Dan heeft u de praktische voordelen van nu gecombineerd met de gezellige sfeer van oudsher.

Vraag onze adviseurs om een uniek ontwerp voor u te maken!

 

Neem contact op

Alle soorten keukens zijn mogelijk

Bij Rijvo zijn we gespecialiseerd in keukens in alle stijlen. Zo vindt u bij ons ook moderne, design keukens en klassieke keukens. Ook op het gebied van nostalgische keukens zijn de opties eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke hoekkeuken met fornuis, schouw en glaskasten met roedes. Of een landelijke keuken met kookeiland. Alles is mogelijk mogelijk. Kom vrijblijvend eens langs of maak en afspraak om geheel vrijblijvend door één van onze keukenspecialisten te worden geholpen.

Kleurmogelijkheden

Landelijke keukens zien we ook steeds vaker in diverse kleuren. Het hout van de keuken werd vroeger veelal niet bewerkt en had dus altijd een bruintint. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Mensen kiezen steeds vaker voor andere kleuren, omdat dit beter bij de rest van het  interieur past. Denk aan een witte, grijze of een donkere landelijke keuken.

Het is wellicht niet de eerste kleur die in u op komt, maar het kan zeer goed aansluiten bij uw interieur. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Prijzen landelijke keukens

De prijzen voor een landelijke keuken lopen uiteen, omdat de wensen van onze klanten stuk voor stuk uniek zijn. Het verschil in materialen, apparatuur en afmeting zorgen ervoor dat aan elke landelijke keuken een ander prijskaartje hangt. Kom vrijblijvend eens langs, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.

Landelijke keuken op maat

Bij Rijvo bieden we alleen de beste service en kwaliteit. Onze keukenspecialisten zorgen ervoor dat uw keuken naadloos aansluit op de rest van uw interieur en wij tekenen uw wensen nauwkeurig uit. Omdat wij niet alleen verstand hebben van keukens, kunnen wij u desgewenst ook adviseren met een keuze voor wand– en vloerafwerking. Kom een keer langs in de showroom, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk alle inspiratie items