klassieke keuken
  1. Home
  2. Keukens
  3. Klassieke Keuken

Klassieke Keuken

Klassieke keuken kopen? Een klassiek design is statig en zorgt ervoor dat vroegere tijden herleven. Maar een mix tussen modern en klassiek geeft ook een prachtige uitstraling! Bij dit soort  keukens wordt vaak gekozen voor hout, waarbij het mogelijk is om allerlei combinaties te creëren. Zo kunt u de keuken gemakkelijk matchen met de wanden en de vloer. Wilt u ook een bijkeuken in deze interieurstijl laten omtoveren? Dan bent u bij Rijvo aan het juiste adres. Al méér dan 20 jaar zijn we expert op het gebied van het ontwerpen van diverse keukens in een klassieke stijl.

Brochure afbeelding Download onze brochure

Wat is een klassieke keuken?

Wanneer is een keuken eigenlijk klassiek? Er zijn verschillende kenmerken en eigenschappen die typisch zijn voor zo’n soort keuken. Bijvoorbeeld het werkblad. Deze heeft altijd een robuuste uitstraling. Ook de grepen van dit soort keukens zijn meestal wat grover. Of wat dacht u van de keukendeurtjes die vaak een kader of  raamwerk van glas hebben. Dit soort keukens zullen altijd de interesse blijven wekken bij veel mensen. Benieuwd wat de opties zijn? Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom!

Neem contact op

Klassieke eiken keuken

Een klassieke keukens worden in de meeste gevallen gemaakt van hout of fineer. Met name eikenhout. Eikenhout is makkelijk te bewerken en is enorm sterk. Om deze reden wordt het dan ook vaak gebruikt in een keuken voorzien van een klassieke stijl.

Neem contact op

Moderne keuken klassiek

Klassieke keukens zijn prima te combineren met de apparatuur van nu. Kies voor klassiek eikenhout in stijlvolle kleuren en combineer deze met de modernste apparatuur van bijvoorbeeld Miele of Siemens. Hierdoor ontstaat een klassieke look in een modern jasje.

Neem contact op

Klassieke keuken kopen?

Heeft u de keuze gemaakt om een klassieke keuken te plaatsen in uw woning? Neem dan contact op en kom dan vrijblijvend bij ons langs in onze showroom in Purmerend. Hier staan al onze keukenspecialisten klaar om u te voorzien van advies op maat. Of maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

klassieke moderne keuken
Bekijk alle inspiratie items