U-keuken

Een U-keuken is de laatste tijd zeer populair in Nederland en zien we daarom steeds vaker terug. Dit komt omdat deze veel werkruimte biedt en een groot onderdeel vormt van uw woning. Daarnaast heeft een U-keukenopstelling  nog veel meer voordelen ten opzichte van andere opstellingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een advies op maat.

 

Brochure afbeelding Download onze brochure

Functioneel

Zoals eerder benoemd, is een U-keuken een veel gekozen keukenopstelling. Deze keuken is opgebouwd uit drie rechte zijden waardoor er een U-vorm ontstaat. Hierdoor is er veel plaats voor kasten en andere apparatuur.  Daarnaast hoeft u minimale afstanden af te leggen bij deze opstelling. Alle spullen zijn binnen handbereik. Onze keukenspecialisten adviseren u graag bij het ontwerpen van uw keuken. Zo kan de ruimte zo functioneel en efficiënt mogelijk worden ingericht.

Afmetingen U-keuken

Een keukenindeling met U-vorm kan verschillende afmetingen hebben.  Om een keukenopstelling met een U-vorm te kunnen plaatsen, is er voldoende ruimte nodig. Er moet namelijk ook genoeg tussenruimte beschikbaar zijn. De tussenruimte tussen 2 overliggende kasten van de keuken moet minimaal 120 cm zijn. Wilt u ook nog een eiland in het midden, dan moet de tussenruimte aan alle kanten tussen de 100 en 120 cm zijn.

Neem contact op

Voordelen van keuken met U-vorm

Een keukenopstelling met een U-vorm heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een hoekkeuken of rechte keuken. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Meer ontwerpmogelijkheden
  • Functioneel en vooral praktisch
  • Moderne en sfeervolle uitstraling
  • Veel werkruimte en opbergruimte
  • U hoeft minimale afstanden af te leggen
  • Veel plaats voor (hoge) kasten en ander apparatuur

U-keuken kopen?

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen en functionaliteit die deze keukenindeling biedt? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze keukenspecialisten. Het is ook mogelijk om vrijblijvend onze showroom te bezoeken!

Neem contact op